ESP Pengganti Makan Malam

Assalamualaikum wbt,



Menu ganti makan malam wawa. Hihi

Siapa tahu apa ni? Haa, inilah rupa ESP selepas di bancuh bersama air suam. Wawa lebih suka minum dengan air suam tanpa campuran lain seperti milo, coco tamar ke dan apa-apa minuman lah. Wawa suka minum plain je, sebab rasa natural tu sedap. Hehe

Malam ni rasa macam kurang rajin nak masak, nasi dah masak tu kita buat nasi goreng je la besok.")

Malas makan tapi lapar. Apa pilihan yang wawa ada? Haa, taraaaa.

Minuman tambahan wawa yang mampu memberi rasa kenyang yang segera dan paling best tidak menggemukkan ok! 

Jika anda ingin kurangkan berat badan, wawa sangat-sangat mengesyorkan korang minum ESP ni sebagai pengganti nasi korang. Dari makan nasi cicah budu boleh menambah berpinggan-pinggan, lebih baik minum esp 3 sudu bersama 500ml air.

Rasanya yang lazat tambah nikmat.๐Ÿ˜Š

Nak cuba? Whatsapp laa wawa +6019-9966576
Share:

1 comment:

  1. belum pernah cuba minum benda ni... nak try jugak la

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..๐Ÿ˜Š

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne