Kalendar 2016 : Jom Rancang Percutian Anda

Assalamualaikum wbt,

Kalendar 2016 dah lama keluar, biasanya golongan pelajar dan cikgu yang laju google kalendar terbaru mungkin sebab nak tahu jadual percutian sekolah agaknya.. Hehe

Kenapa wawa cakap macam tu, sebab wawa jarang sangat tengok kalendar. Ada je tergantung kat rumah tapi tak tahu nak tengok apa, sebab sama je cuti ngan tak, wawa tetap kerja. 

Ohh, tak ketinggalan bagi yang suka bercuti. Kalendar sangat penting supaya dapat merancang percutian tanpa ada masalah. Betul kan? Selain itu, dapat book ticket flight dan hotel awal-awal kan. 

Wawa nak mudahkan korang, mai cek jadual cuti tahun 2016. Ada improvement  tambahan cuti tak.. Hihi.. Wawa insyaAllah bercuti 3 bulan sebab berpantang.. (Doakan ye, belum ada cuma merancang) hihi













Bulan December tak boleh pergi bercuti sebab musim tengkujuh.. Hihi
Share:

4 comments:

  1. Asalam pulamak lawa2 dan seksi sekali kalendar 2016 ni..bole kah copy...))

    ReplyDelete
  2. nak copy januari ya sebab ada date kelahiran Etuza lawa sanagt lah...

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark