JERAGAT DEGIL HILANG, KULIT MAKIN CERAH & LEMBUT!

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, buat apa tu? Siapa yang ada jeragat degil? Jom cuba Collagen Powder shaklee.

JERAGAT DEGIL HILANG, KULIT MAKIN CERAH & LEMBUT!
======



.
Pic dua-dua ni memang asli, tak pakai make up ke apa.. Sebab itu korang boleh tengok pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya saya apply foundation memang kesan tu hilang rata je dengan kulit,..dulu kakak saya sendri selalu suruh saya guna naturactor bagai hehehe… Cuma saya rasa pelik kalau bersih tang2.. Dah bertahun2 dengan jeragat nih..semakin teruk bila mengandung..menjadi-jadi..

Jadi saya ambil keputusan.. biarlah saya tunggu hilang sendiri aje dengan supplement shaklee ni..tak perlu susah-susah nak sembunyikan.. Sebab saya yakin ia kan hilang.. Btw umur saya masih 24 tahun (salam perkenal, sy mama 3 anak kecil) ramai pulak dok pm saya panggil kakak…segan hikhik 

kesan utama collagen ni;

✔sangat terasa kulit kita lembutttt jee
✔semakin cerah bukan kat muka je.. tapi semua2
✔kesan calar2, sunburn... semua takde dah.. sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan,, aktif berjemur, berkhemah sana sini.

======

Nak cuba Shaklee Collagen Powder? Jom grab bulan ni dengan harga PALING JIMAT!


Your Beauty & Health Consultant,
-WAWA-


Share:

1 comment:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne