Shopping Di Mood Republik Terengganu

Assalamualaikum wbt,

Hari ni di newsfeed wawa berlari sakan rakan-rakan yang update dieorang pergi shopping kat Moodrepublik Festival.


Allahuakbar, kadang-kadang tak masuk dek akal bila orang perempuan pergi shopping. Crazy but real! Haha..

Seriously, orang perempuan memang crazy shopping. Wawa suka shopping online sahaja, tu pun kadang-kadang. Melihat update dari sahabat FB wawa yang mana tempatnya sangat crowded dan penuh macam tak dapat nak lalu, jem kleng (orang teranung kata). Wawa surrender laa, malas pergi.


Lihatlah ini, gambar festival Moodrepublik. Tahap memang suka shopping tahap dewa dah depa ni kan.. Hehe.. Jangan marah naa.. Reality wanita dan shopping, mengejutkan..")
Share:

1 comment:

  1. Salam.

    Saya teman isteri saya pergi ke TTI. Punyalah ramai orang sampai jem 2 km dari pintu masuk ke TTI. Dalam dewan pulak, nak jalan pun susah. Memang festival Mood Republik ni buat orang perempuan 'gila'. hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark