Alhamdulillah Dapat Voucher RM100 Dari Zalora

Assalamualaikum wbt,

Buat apa tu semua? Santai-santai bersama family ye. Waktu inilah untuk kita bersantai dan mengeratkan hubungan keluarga setelah seharian berada di ofis. Oppss, lupa plak wawa anak-anak sekolah cuti hari ini dan esok dan ibu-ibu yang bergelar guru semestinya beruntung. Dapat bercuti dua hari. 

Bagi kami disektor swasta dan bidang lain, kerja harian perlu diteruskan tanpa ada cuti. Walau apapun, bersyukurlah walau apa saja yang kita hadapi. Betul ke betul? 

Ok, usah membebel panjang lebar. Jom kita kembali kepada tajuk asal.. hehe

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah..

Dua minggu lalu, pihak Zalora telah email pada wawa tawaran buat review keluaran terbaru produk mereka iaitu Fesyen Hipster. Korang boleh lihat disini. Empat fesyen terbaru bagi golongan lelaki. Disebabkan wawa sedikit sibuk, review produk zalora agak lambat di publish. ")

Hari ini, wawa telah menerima voucher RM100 dari pihak Zalora setelah beliau berpuas hati dengan review yang telah dibuat. 

Jom kita shopping. baru wawa tahu, Zalora bukan hanya ada kasut, rupanya banyak lagi produk yang mereka tawarkan..Jom terjah Zalora, galeri  shopping terbesar di Asia.


Share:

8 comments:

  1. Salam singgah petang wawa...wahhh....tahniah yer wawa...lepas ni boleh lah wawa shopping kat zalora ni....

    ReplyDelete
  2. Salam singgah petang wawa...wahhh....tahniah yer wawa...lepas ni boleh lah wawa shopping kat zalora ni....

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Setakat ni tiga kali dah shopping di Zalora.

    ReplyDelete
  4. tahniah wawa..dpt rezeki Allah syukur alhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. tahniah kak wawa, bestnya dpt vaucer, leh menyoping..

    ReplyDelete
  6. tahniah wawa ... boleh la shopping kat zalora pasni :)

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne