The Power of Alfalfa

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Wawa doakan kalian yang sudi singgah di blog wawa jni dikurniakan kesihatan yang baik dan rezeki yang melimpah ruah. Ameen.


Semalam punya cerita, wawa rebus kerang dengan serai, halia dan bawang. Satu periuk wawa dan suami makan sampai nak habis. Sebab dah lama tak makan, mengidam agaknya kami berdua..hihi

Makan tak ingat, padahal kami berdua ada resdung alergik dengan makanan berkerang, seafood, belacan, budu dan sewaktu dengannya. Sebelum ni kalau makan, cari penyakit laa namanya bila hidung kami saling merenyam..

Sebab dah tahu akibatnya, selepas makan kerang kami terus telan Alfalfa. Wawa ambil 5 biji dan suami ambil 2 biji (penakut nak makan vitamin) hehe..

Alhamdulillah, amazing kami tak ada rasa gatal-gatal hidung langsung. Suami wawa pulak langsung tak bersin. Kalau dulu, jenuhlah nak hilang kalau lepas makan kerang. Walaupun dah tahu diri sendiri alergik, tetap jugak nak makan.

Nikmatkan bila kita dapat makan makanan feveret. Bila berpantang hilang sudah nikmat itu. Macam tak ada feel gitu..hihi

Semestinya Alfalfa sangat bagus untuk orang yang punya alergik. Ia membantu mengurangkan dan menghilangkan simpton-simpton alergik kita.

Didatangkan dalam dua saiz iaitu small (s) dan Large (L).

Price (L) Non-Member : RM103.35 (700 tablets)
Price (s) Non-Member : RM56.98 (330 tablets)
Price Member : 15-30% diskaun

For info & order:



Share:

14 comments:

  1. done folo u, folo me back k http://acuyuhan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Nak prevent dah ada depan mata apa susah.. makan ajelah Wawa
    Kalau takut kolestrol ambik pulak vivik apa susah hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sangat tu kak.. Hihi
      Tak nak makan, tpi duk terhidang dpn mata kan..

      Delete
  3. wah bagus alfafa complex bagi mrk yg alah pada makanan laut yg sedap2 ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kak, yang gatak2, bersin sepanjang masa, berair hidung dll blh makan alfalfa..

      Delete
  4. Baru th mkn alfalfa blh hidang resdung

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye not azman.. Makan laa, insyaAllah dpt bantu..")

      Delete
  5. terliur plak akak tengok kerang rebus wawa...makan panas2 dengan nasik dan cili kicap pon dah sedap...esok2 nak pi cari kerang la camni...kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Maafkan wawa kakak, buat akak terliur..

      Delete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark