Setelah 2 Tahun Meragui Shaklee, Akhirnya

Assalamualaikum wbt,

Jatuh cinta, tiada siapa yang memaksa. Mengambil masa 2 tahun untuk kenali Shaklee, akhirnya Marjan Ibrahim akui keberkesanan produk shaklee. 

Jom ikuti kisah Saudari Marjan.")

"Sy stat try shaklee slps 2tahun buat research. sbb dulu sy anti shaklee.hehe
 macam2 google nak cari supplement utk kulit muka yg agak teruk. july 2015 sy stat beli shaklee. 


saya google dan baca testimoni2 set kulit bermasalah. akhirnya sy beli ESP+ALFALFA+VIT C+BCOMPLEX. 
4 ni sy cuba 6bulan secara konsisten. air 5liter sehari. kebetulan ms tu mmg berat badan saya hampir 98kg!

6 bulan konsisten,alhamdulillah mmg puas hati.
jerawat makin kecut.
parut2 lama makin pudar.
yg paling bonus 》》 kurus & period yg sgt2 tak teratur,menjadi teratur.
bayangkan pernah lebih 5bulan tak datang period.
kalau datang pun hasil mkn ubat dr klinik.  last2 sy cuba mkn supplement. 

Alhamdulillah dah 2tahun sy ambil esp.

masa berpantang keguguran bulan lepas, sy amalkan esp sbg sarapan.
alhamdulillah.
cergas macam orang tak berpantang ."


Taraaa.. Alhamdulillah, inilah kesan yang Puan Marjan alami setelah konsisten selama enam bulan. 

Semua orang nak cantik. Berapa orang yang sanggup bersabar untuk dapatkan kecantikan mereka? Hanya orang yang benar- benar sabar beroleh keuntungan.

Anda nak cuba ESP? whatsapp wawa 019 996 6576

Promosi ESP masih berlangsung ya.

Jaga kesihatan diri dan keluarga kerana itu Mahkota yang tidak ternilai.")

Share:

8 comments:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark