Resort Tanjong Jara Paling Ekslusif Di Dungun

Assalamualaikum wbt,

Wawa nak kongsikan dengan korang resort paling mahal dan ekslusif. Nak tahu tak kat mana? hihi

Pernah dengar Tanjong Jara Beach Resort? Resort yang paling ekslusif dan private terletak berhampiran bandar Dungun. Dari Paka lebih kurang 30-45 minit sahaja. Wawa belum pernah sampai lagi di Tanjong Jara Resort, cuma jadi kawasan laluan sahaja. hehe

Kalau korang yang sedang mencari-cari lokasi paling best untuk celebrate Anniversary, boleh cuba datang ke sini. Tempatnya menarik dan tenang sebab bersebelahan dengan pantai.

Bagi yang nak buat wedding pun boleh. Wawa tak boleh tengok lama-lama kat web Tanjong Jara Resort ni. Rasa nak pergi dan-dan tu jugak.. hihi

Harganya pun boleh tahan. Berminat nak tahu detail, boleh klik SINI.

Pemandangan Pantai 


Dinner Di tepi Pantai, boleh request untuk berdua..")

Kalau nak tengok air laut yang tenang, boleh datang sini.

Bilik yang agak mewah mengadap pantai

Pemandangan dari depan resort

Klik SINI untuk tengok reviews tentang Tanjong Jara Resort. If korang nak BOOKING boleh terus ke website SINI.

Jemput datang.. hihi.
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

6 comments:

nohas said...

bestnya..menarik sekali and mewah..

Zizie Zack said...

seronok tu kak.. ngadap pantai haa.. patut la harga boleh tahan...

Zie Has said...

syoknya kalau dapat honeymoon kat situ ... feeling habis :)

Syah said...

jom join ga ni..

hadiah rm200 menanti anda!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

Scdha Sein (SS) said...

Romantiknye tempat nih... Nakkkkkkk!! Ha ha ha....

Malinda said...

laluan cam jeti kat pantai tu cantiknyeeee...bestnye kalau dapat bawak famili cuti2 kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...