Bebas Jerawat Dengan Energizing Soy Protein

Assalamualaikum wbt,

Testimoni yang dikongsikan oleh Marissa Ezreen. Selepas konsisten dengan full set breastfeeding, kulitnya licin dan bebas jerawat tanpa bekas. Dalam set breasfeeding ada ESP di mana ia membantu membaiki struktur kulit menjadi lebih cantik.



" Saya dlu start kenal Shaklee sebab makan full breastfeeding set. Mulanya memang utk tujuan breastfeeding, nak ada tenaga dan nak susu banyak... Saya dari sebelum kawen lg memang ada masalah kulit yang teruk. Selalu naik jerawat kat area pipi dan dagu.. pastu jerawat tu xnak reda, so nampak la seketul jerawat tempek kat muka. Sebelum jadi SID xtahu pon ESP ni boleh buat muka kita cantik dan gebu.. lepas dah jadi SID baru buat research sendiri dan tau apa fungsi ESP ni.. Memang nampak sangat beza pada muka saya, kulit dah makin gebu, jerawat pon xde, kalau ada pon time period dan lepas bbrp hari dah surut jerawat tanpa bekas. Camana la xjatuh cinta dengan ESP  ni? 1 tong memberi EFFECT yang sangat banyak. Boleh buat badan bertenaga, susu badan meriah dan kulit pon cantek!! " - 
Marissa Ezreen Esa

019 996 6576

SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

4 comments:

Puteri Wanita said...

perghh cantiknya gambar selepas ... nak juga :)

Mardiah Diana said...

salam singgah sini wawa....wahh...memang berkesan lah....putih gebu jak....

Dunia Zumal said...

Hebatnya produk ESP nie ^-^

Dunia Zumal said...

Hebatnya produk ESP nie ^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...