SET MENYUSU SHAKLEE & TESTIMONI

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar sahabat syurga wawa? Alhamdulillah, wawa doakan kalian dikurniakan kesihatan yang berpanjangan serta dilimpahkan rezeki yang banyak-sebanyaknya..")

Alhamdulillah, ramai dah kawan-kawan wawa menimang cahaya mata. Masing-masing sibuk dengan kerjaya sehinggakan mengabaikan keperluan anak untuk menyusu. Disebabkan oleh stress ditempat kerja penghasilan susu ibu semakin berkurang. Akhirnya, terpaksa memberi susu formula bagi menggantikan bekalan susu yang tidak cukup untuk anak.

Tahukah anda? Anda boleh tingkatkan penghasilan susu secara semulajadi iaitu dengan mengamalkan pemakanan tambahan semulajadi. Beribu testimoni telah terbukti berkesan membantu menghasilkan susu ibu yang banyak serta pekat. 

Selain dapat membekalkan susu yang banyak dan sihat, ibu juga boleh mengurangkan berat secara sihat serta tidak mengganggu pengeluaran susu pada bayi.

Set Menyusu Basic


sumber image : google

Gabungan ESP & Alfalfa:

>> Merangsang pengeluaran susu ibu
>> Memekatkan susu ibu, bayi cepat merasa kenyang
>> Mencantikkan kulit ibu dan bayi
>> Memebekalkan tenaga berpanjangan buat ibu
>> Membantu ibu mengurangkan berat badan

Set Kurus Untuk Ibu Menyusu
Set penyusuan Shaklee 2018 harga set menyusu shaklee Harga Set Menyusu Shaklee Set Penyusuan Shaklee (Breastfeeding Set)  Pilihan Set Menyusu Shaklee Mengikut Bajet dan Keperluan Set Menyusu Shaklee Bajet  KEBAIKAN SET MENYUSU SHAKLEE Images for set menyusu shaklee pengedar shaklee johor pengedar shaklee pengeang pengedar vivix johor pengedar vivix shaklee pengedar vivix pengerang set menyusu shaklee terbaik
sumber image google

Gabungan ESP, Alfalfa & Lecithin

>> Sebagai sumber protein memberi tenaga , kenyang yang lama dan memekatkan susu
>> sebagai milkbooster disamping berfungsi sebagai detoks dalam tubuh ibu, membantu sistem dalaman wanita
>> membantu memecahkan lemak dan buang lemak yang tidak diperlukan


TESTIMONI:

"Saya menyusukan Izzara, anak kedua saya.
Kalau tak konsisten makan Shaklee, bukan susu tak ada atau kering tapi lambat produce. Jadi, Izzara kuat menyusu. Tapi bila saya konsisten amalkan makan Shaklee setiap hari, Izzara jadi cepat kenyang. Tidur pun lebih lena. Itu apa yang saya perhatikan.
Kalau pump, nampak susu saya pekat. Kalau tak makan memang nampak susu saya cair. Best lah Shaklee ni. Cuma nak kena rajin makan sebab banyak. Hehe.
Saya mula consume Shaklee sejak mengandung sampai sekarang. Tak ambil apa-apa jamu, doktor tak benarkan.
Semasa anak pertama, saya tak amalkan Shaklee. Boleh nampak beza sangat. Untuk anak kedua ni, saya amalkan makan Shaklee dari mula mengandung, berpantang, dan menyusu." - Puan Syazwani

 ----------

Adakah anda seorang ibu yang sedang menyusu? Adakah anda bercita-cita menyusu anak sehingga umur 2 tahun?

Jika Ya, anda adalah wanita yang perlukan makan tambahan untuk menambah penghasilan susu ibu.

Dapatkan segera SET MENYUSU SHAKLEE, dengan distributor anda.



Founder of MME Legacy,
Wawa : 019.996.6576

BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat. 

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments: