Tuesday, 13 January 2015

Semakan BR1M 2015 Secara Online

Assalamualaikum wbt,


Selamat petang semua, dari semalam kecoh pasal BR1M dah masuk. Betul ke? Sampai ofis pagi tadi pun sama, masing-masing bunyi BR1M dah masuk. Ada yang dapat, ada yang tak dapat. Wawa punya tak pasti dapat ke dapat. hehe

Korang jangan risau, tak payah nak pergi ATM untuk beratur panjang-panjang semata-mata nak cek BR1M ni. Ni haa, cek online pun boleh. 


Anda boleh klik LINK ni atau photo BR1M kat atas untuk cek status permohonan anda hari ini. Masukkan IC anda dan jawab beberapa soalan keselamatan yang telah anda daftarkan sebelum ini.

Photo dibawah ini adalah status permohonan Wawa.

 Permohonanan Dalam Proses

Sebelum cek tu, Bismillah dulu banyak-banyak ye.. Mana tahu rezeki korang kan..hihi
Share:

4 comments:

  1. Wana pun belum cek lg kat ATM..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila cek wana.. hehe

      Kalau nk confirm, tggu esok.. sure dah masuk.. ")

      Delete
  2. Wawa semak ni sbg pemohon baru ke atau dah dapat sebelum ni?

    ReplyDelete
  3. Pemohon baru..

    Yang dah pernah dpat pn ye jgk..

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊