Perbezaan Supplemen Semulajadi

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar sahabat wawa? Wawa doakan kalian diberikan kesihatan yang baik berpanjangan. Ramai yang dah tahu tentang shaklee, cuma wawa nak kongsikan juga perbezaan yang ada pada shaklee. Sepanjang 28 tahun, wawa pernah cuba sekali supplemen selain shaklee itu pun wawa tak sure jenama apa. Semata-mata nak naikkan berat badan, hasilnya wawa terkena air kencing kotor... 

Auchh, kenangan yang tak pernah dilupakan. Sakitnya Allah sahaja yang tahu, sampai nak bangun pergi klinik pun tak boleh. Alhamdulillah, waktu kena tu wawa ada kat kampung. Mak yang pakaikan seluar baju untuk gi klinik, wawa berserah je waktu tu. Menangis tak tahan menanggung sakit.

Sejak dari itu, wawa taubat tak nak makan apa-apa vitamin atau supplemen untuk tambah berat, untuk sihat atau cantik sekalipun..hihi

Kita hanya merancang, Allah yang gerakkan hati wawa untuk mencuba supplemen semulajadi shaklee selepas berkahwin. Orang kata, lepas kahwin berat akan naik, tapi tidak pada wawa. Sama sebelum kahwin, tiada perubahan. Selepas meneliti tentang produk shaklee, perubahan itu ada. Awal-awal naik 2kg, suka tak terkira. Ye laa, belum pernah naik berat turun tu selalu..hihi.. Alhamdulillah, kini wawa dah naik sehingga 5kg, untuk capat berat yang ideal wawa perlukan 2-3kg lagi..hihi

Selepas itu, wawa konsisten dengan shaklee dan terus bergiat aktif menyebarkan kebaikan yang wawa dapat. Wawa tahu, ramai di luar sana yang berusaha keras untuk menaikkan berat badan walaupun tak seramai orang yang berusaha untuk turunkan berat badan.

Seluruh keluarga wawa syorkan penggunaan dengan supplemen semulajadi ni..Sebab berpuas hati kan..hihi

WELCOME TO SHAKLEE!

Apa Perbezaan Shaklee?


Perbezaan shaklee adalah selamat secara Semulajadi, Terbukti Berkesan selama 50 Tahun.

Sentiasa Selamat:
  • Lebih daripada 80,000 ujian kawalan kualiti tahunan dijalankan.
  • Potensi terjamin dimana setiap bahan botani disahkan oleh pihak ketiga/ third party.
  • Ketulenan terjamin, 350 ujian-ujian pencemaran dikendalikan bagi setipa ramuan botani baru.
  • 100% (peratus) kepuasan terjamin.
Sentiasa Berkesan:
  • $300 juta dilaburkan dalam pengujian penyelidikan dan pembangunan.
  • Terdapat 70 kajian klinikal bercetak.
  • Terdiri daripada 60 saintis shaklee
  • Terdapat 55 paten dan paten tertunda
  • Kajian ulangtahun ke 50 menunjukkan yang pengguna makanan tambahan shaklee dalam jangkamasa panjang mempunyai kesihatan ternyata lebih baik daripada mereka yang mengambil hanya satu multivitamin atau tiada makanan tambahan langsung.
Sentiasa Mesra Alam:
  • Tiada perasa tiruan.
  • Tiada pemanis tiruan.
  • Tiada pewarna atau lemak Trans
  • Tiada bendasing tersembunyi
  • Tiada ujian terhadap haiwan
  • Tiada baha-bahab yang diharamkan
  • Tiada peluntur klorin
Living In Harmony 
Live Natural, Live Well


Perintis Syarikat Nutrisi Semulajadi
  • Healthy You - Pelbagai nutrisi untuk kesihatan
  • Healthy Weight - Bagi anda yang berusaha untuk dapatkan berat ideal tanpa bahan kimia
  • Healthy Beauty - Penjagaan luaran kulit wajah
  • Healthy Home - Khas untuk kesihatan isi rumah 
===

Anda ingin cuba? Boleh tanya wawa..")
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...