Happy New Year! Welcome 2015!

Assalamualaikum wbt,


Bismillahirrahmanirrahim.

Alhamdulillah, syukur pada Allah melabuhkan tirai 2014. Pelbagai jalan onak dan duri kita lalui sepanjang 2014. Di tahun 2014 adalah paling bermakna sebab Wawa selamat menjadi isteri orang pada tanggal 02 February 2014 bersamaan 1 Rabiul Akhir 1435H dan majlis sambut menantu pada 03 February 2014 bersamaan 3 Rabiul Akhir 1435H. Doakan kami bahagia ke syurga jannah..")

Selepas seminggu berkahwin, kami berpindah ke rumah sewa di Paka. Rezeki kami, cepat sangat dapat rumah walhal orang lain cari bukan main sukar. Kalau ada pun harga sewa cecah rm600 ke rm1000, alhamsulillah rumah sewa kami hanya rm450 punyai 3 bilik dan 1 bilik air. Rumah baru siap jenis sebiji atas tanah persendirian. Jika tempat lain mahu cecah rm800 dan ke atas sewa rumah.

Wawa mula berbisness pada tahun 2014, diakhir bulan dua dan sehingga sekarang masih gah berdiri insyaAllah sehingga tertubuhnya syarikat Sdn Bhd.")


Bulan kedua, wawa terus naik supervisor dan dapat income 4 angka.. Woww, memang happy laa kan sebab dapat 2 income dalam sebulan. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat. Beberapa bulan jugak wawa buat bisness sorang-sorang tanpa ada anak-anak yang nak wawa didik..hihi

Bulan 5 wawa menerima 2 orang anak, bulan seterusnya 2 orang dan sehingga kini, team "MME" memiliki 7 orang. InsyaAllah akan dilahirkan lebih ramai pada tahun 2015 ini. Doakan team kami lebih maju dan success, menjadi orang kaya yang beriman dan bertaqwa..InsyaAllah aameen..")


InsyaALLAH, bulan 1 dan 2 bakal lahir seorang leader dibawah group My Millionaire Empire "MME".

Pelbagai kenangan manis dan masin jarang-jarang ada dalam 2014. Selamat tinggal 2014.")


Selamat datang 2015, semoga beroleh berkat semua..")
SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

4 comments:

❤Kamsiah❤ said...

semoga th baru ni menjanjikan kejayaan utk kita semua...

aeinna Musa said...

tahniah Master Wawa...tahun 2015 adalah tahun bisnes..wawa pasti berjaya capai impian wawa...aameen

Puan Wawa said...

Tq kak Kamsiah..")


Terima kasih master ena..") ameen..

CT Humairah said...

masih tak terlambat kan ? first week new year lagi kan sekarang hehe..

happy new year ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...