Tips Bisness Marketer Aqif Azizan

Aqif Azizan Menulis,

=========


Kadang-kadang stop kongsi tip bisnes dan
marketing pun seronok juga.

Memandangkan Allah panjangkan umur
kita untuk hidup pada hari Jumaat yang
mulia,

... Saya teruja untuk berkongsi status
Facebook daripada golongan ilmuan
yang saya ikut rapat-rapat iaitu.

Dr. Bilal Philips.

Perkongsian beliau ini sangat memberi
makna,

"The fastest way to get hurt is to expect
appreciation and reward for every thing you
do for others.

Do it for Allah's sake and expect the reward
from him."

===
Apa kena mengena dengan anda & saya?
===

Tafsiran ringkas yang kaitannya dengan
bisnes & marketing:

1) Jangan buat sesuatu kerana mahu ganjaran
daripada manusia.

2) Buat sesuatu kerana Allah, dan teruja untuk
mendapatkan ganjaran daripada Allah.

Di mana ada penjuru ganjarannya adalah
TIADA HAD.

Keseronokan jiwa, limpahan rezeki dan
sewaktu dengannya.

Salam Jumaat. ;)

=========




Wawa suka follow Aqif Azizan ni, dia banyak sangat tips untuk peniaga online..")
Share:

3 comments:

  1. As'salam terima kasih ke blog Etuza..dah follow ke..kat sini Etuza done follow ya..terima kasih

    ReplyDelete
  2. suka nak buat bisness tapi tak ada background ilmu pasal bisness.. kena belajar pelan pelan..

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne