Showing posts from January, 2015Show All
Wordless Wednesday #1 2015

Assalamualaikum wbt,  Bismillahirrahmanirrahim.  1,000,000 Safe Man-hours Without LTI Celebration.

Segmen Bloglist Feb-Mar by Cik Manis

Assalamualaikum,  Buat apa sahabat wawa? Jom join segmen cik manis ni..") Klik banner untuk join ye..")

Testimoni Kulit Cerah Dan Berseri Dengan ESP & VITA C

 Assalamualaikum wbt,  Bismillahirrahmanirrahim.  Siapa yang tak nak kulit cerah? Betul ke betul? Sebolehnya akan cari produk atau foundation atau cream untuk cerahkan kulit. Pakai untuk serikan wajah.  Adakah sem…

Thanks Blogger Nik Ainaa

Assalamualaikum wbt,  Bismillahirrahmanirrahim.  Apa khabar semua? Alhamdulillah,  semoga semua diberi kesihatan yang baik oleh Allah swt.  Alhamdulillah, terima kasih sangat-sangat wawa dedikasikan pada blogger Nik …

Qoutes Of The Day

Assalamualaikum & morning, Old age is like climbing a mountain. You climb from ledge to ledge. The higher you get, The more tired and breathless you become, But your views become more extensive. -     …

Cara Bancuh ESP Tanpa Shaker

Assalamualaikum,  Selalu wawa minum ESP (Energizing Soy Protein) guna shaker. Sebelum minum pastinya shake2 dulu.. hehe.. Tapi kali ni, saja wawa buat dalam gelas sebab malas nak shake. Ingatkan ESP jadi berketul-ketul, …

Collagen Powder Shaklee Melembutkan Dan Menghaluskan Rambut

Assalamualaikum wbt,  Bismillahirrahmanirrahim.  Selamat pagi sahabat wawa yang baik.. Apa khabar semua? Wawa doakan kalian sentiass dikurniakan kesihatan yang baik dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.  R…

Kenapa Ibu Hamil Perlukan Supplemen

Assalamualaikum wbt, Semalam sempat bersembang dengan sahabat wawa, katanya nak mencari supplemen untuk persediaan menjadi ibu. Wawa kongsikan sedikit info dengannya. Korang pun patut tahu tau...") Sedikit ilmu yang…

Salam Ceria Di Hari Sabtu

Assalamualaikum,  Bismillahirrahmanirrahim.  Salam ceria semua. Apa khabar sahabat wawa penghuni syurga firdaus? Wawa doakan kalian yang singgah diteratak wawa dikurniakan rezeki yang deras sederas-derasnya. Ameen. …

Bahaya Beli Dari SID TIDAK BERILMU

[Bahaya Beli Dari SID TIDAK BERILMU] Assalamualikum wbt, Bismillahirrahmanirrahim. Allah, terkedu wawa baca sharing seorang sideline Master Nana. Seorang ibu sanggup bagi ESP bancuh dengan susu anmum dekat bayi berus…

Rezeki Di Hari Jumaat

Assalamualaikum & salam Jumaat,  Bismillahirrahmanirrahim.  Apa khabar semua? Alhamdulillah,  wawa doakan kalian yang singgah di teratak wawa ini dikurnikan kesihatan yang baik dan rezeki yang melimpah ruah. Ameen. …

Cara Elak Dari Mengumpat

Assalamualaikum wbt, Sejak dua menjak ni, wawa seakan tak menjaga lidah. Selalu nak bercakap perihal orang.. Allahuakbar.. Patang tadi, jumpa article ni.. wawa rasa sangat bermanfaat untuk dikongsi dengan korang. Usah …

Doa Pagi

Assalamualaikum wbt, Bismillahirrahmanirrahim.  Alhamdulillah.  Alhamdulillah.  Alhamdulillah.  Mulakan hari ini dengan doa pagi ya..") Semoga bermanfaat. ")

Hilangkan Bau Badan Dengan Alfalfa

Assalamualaikum,  Bau badan yang kurang enak boleh menyebabkan hilang keyakinan diri. Pakai deodorant hanya bertahan sehingga beberapa jam sahaja. Jika badan mengeluarkan peluh yang banyak, bau badan mula tersebar meluas. …

Rezeki Allah Taala

Assalamualaikum,  Semalam punya cerita, Alhamdulillah murah sungguh rezeki hari ni. Pagi-pagi sampai ofis ada nasi minyak atas meja. Duduk sekejap ngadap pc, on pc semua tetiba ada sorang mamat ni panggil, namanya nizom.  …

Ostematrix Menguatkan Dan Membina Tulang

Ini Adalah Ostematrix === Membina tulang dan menguatkan tulang. Tahukah anda, matrix tulang normal adalah padat. Apabila meningkat umur 30 tahun, kepadatan tulang kita semakin berkurang. Jika tidak mengamalka…

ESP Pengganti Breakfast

Pengganti Breakfast Wawa === Esp memang bekerja dengan baik pada wawa. Jam menginjak ke tengah hari, belum terasa lapar pun.. Compare kalau wawa tak ambil ESP, jam 8 pagi tu perut dah menyanyi riang.  Alhamduli…

Kelebihan Sustained Release Vita C Plus Shaklee

Assalamualaikum wbt,  Bismillahirrahmanirrahim.  Vitamin C tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan kita. Tambahan pula, disebabkan faktor persekitaran dan aktiviti harian meningkatkan lagi kemerosotan Vitamin C di …

Di Sangka Hamil, Ikhtiar Sampai Jadi!

Assalamaualaikum wbt, Bismillahirrahmanirrahim. Allahuakbar, tak sangka status wawa di facebook hari ini mengundang salah faham dikalangan rakan-rakan. Lebih parah, mak saudara wawa sms bertanya soalan bertalu-talu. Si…

2ND GIVEAWAY SULAMAN LACE HEAVEN - HAPPY BIRTHDAY FUZA

Assalamualaikum wbt, Selamat malam semua, jom meriahkan segmen GA blog Fuza. Untung-untung boleh menang..hehe Korang berminat nak join sekali? Jemput klik banner bawah ni ye.

Kpop Buat Lawak

Assalamualaikum,  Hai, selamat pagi & ceria semua.. Apa aktiviti korang hari ni? Actually,  entry ni patut post semalam tapi tersave plak kt draft..hihi.. cerita ni wawa rasa lawak sangat sebab perkara ni jarang sangat t…

Salam Ceria Di Hari Sabtu

Assalamualaikum wbt,  Bismillahirrahmanirrahim.  Alhamdulillah,  syukur ya Allah kita masih lagi dapat bernafas hari ini. Nikmat yang wajib kits syukuri, jika Allah tak izinkan kita mungkin tak bangun pagi ni. Kan? …

Vitamin C Kolagen Untuk Kulit

Assalamualaikum wbt, Korang amal tak vitmain C? Tahukah anda, vitamin C membantu membentuk KOLAGEN. Makan vitamin C pun dah dpaat kolagen. Bagi wanita yang sentiasa menjaga kecantikan, vitamin c adalah vitamin asas untuk dia…

8 Amalan Sunat Hari Jumaat

Assalamualaikum wbt, Alhamdulillah, syukur Ya Allah masih bernafas hari ini sertabertemu lagi jumaat yang berkat. Apa khabar sahabat wawa? Alhamdulillah, wawa doakan kalian sentiasa diberi kesihatan yang baik serta di derask…

Segmen Bloglist Sakura Blog Qaseh Ku

Bismillahirrahmanirrahim, Selamat istirehat ya semua, jom meriahkan segmen blogger cik Anizz ni.. Pencarian bloglist Feb-Mac 2015. Nak join, klik je banner pink comel tu ye..") syarat2nya... simple je.. 1) Follo…

Koleksi Testimoni Bersama Vitamin Shaklee

Assalamualaikum wbt, Selamat petang sahabat wawa yang cantik lagi hensem. Sebelum masuk waktu maghrib, wawa nak share koleksi testimoni dari rakan-rakan dan juga customer yang berjaya menurunkan berat badan selepas konsisten me…