Friday, 1 May 2020

Promosi Shaklee Mei 2020

Assalamualaikum wbt,

Welcome Set Promosi Bulan Mei 2020 | Promosi Shaklee pada bulan Mei 2020 ini lebih fokus untuk memberi peluang kepada anda menjadi ahli shaklee dengan percuma. Pembelian welcome set iaitu Set Tenaga Harian Premium Shaklee, Set Hamil Shaklee dan Set Berpantang serta Menyusu Shaklee, membolehkan anda layak mendapat keahlian shaklee percuma.

Untuk pengetahuan semua, Promosi Welcome Set hanya boleh dibeli oleh ahli baru sahaja. Welcome Set ini memang 30 peratus jimat kerana harga promosi Welcome Set ini jauh lebih rendah berbanding harga ahli. Set Tenaga Harian Premium, Set Hamil serta Set Berpantang dan Menyusu ini amat sesuai untuk anda yang inginkan kekalkan kesihatan.

3 Promosi Welcome Set Untuk Ahli Baru Sahaja

1. Promosi Welcome Set - Daily Essential Set / Set Tenaga Harian Premium


set hamil shaklee bajet set hamil set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee doa ibu hamil agar terhindar dari setan fungsi set hamil shaklee Promosi mei 2020, promosi shaklee mei 2020 promosi set hamil promosi set tenaga promosi set berpantang promosi set menyusu hamil bertenaga dengan shaklee badan bertenaga dengan shaklee supplemen untuk hamil supplemen untuk berpantang vitamin sesuai untuk ibu hamil vitamin sesuai untuk ibu mengandung supplemen sesuai untui ibu menyusu Mengumumkan ketibaan bulan keempat dalam tahun 2020 iaitu April. Sekejap je dah masuk bulan keempat. Macam mana dengan perkembangan kehidupan masing-masing hari ini? Bertambah baik, atau masih di tahap yang sama? Walau apa pun mulakan bulan baru dengan ucapan penuh kesyukuran kerana di sebalik ujian dunia menghadapi wabak pandemik novel Coronavirus COVID19, kita masih ada rumah untuk berteduh dan makan minum yang cukup berbanding mereka yang lain.  Apa pun, jangan lupa tingkatkan imuniti badan dan maintain antibodi kerana hanya mereka yang kuat antibodi boleh bertahan di dalam kekalutan wabak pandemik ini. InshaAllah.  Promosi Shaklee April 2020  Eh jom la kita tengok apa la agaknya ya Promosi Shaklee di bulan April 2020 yang penuh dengan keberkatan ini sebab bulan Ramadhan tak lama lagi dah. 1. Promosi Cinch Shake Shaklee (Twinpack @ 10%) Wow banyak tu 10%! Dapat 2 tong Cinch Shake Shaklee terus. Siap boleh pilih nak perisa apa, boleh perisa yang sama atau campur-campur perisa juga boleh. Cinch Shake datang dalam flavour coklat, kafe latte dan vanilla.   Secara peribadi Syaza sendiri consume Cinch Shake Chocolat tetapi di Shaklee yang paling popular ialah perisa kafe latte. Kalian pula prefer perisa yang mana? Cinch Shake dari Shaklee adalah protein minuman khas bagi mereka yang nak turunkan berat badan dan dapatkan inch loss dengan bentuk badan menarik tanpa membuatkan lemak menggeleber. Jadi, kalau nak kurus dan tak nak badan menggeleber, wajib dapatkan Promo Cinch Shake Twinpack @ diskaun 10% ni tau. 2. Peformance Drink Shaklee @ 10% 10% lagi. Dan boleh campur perisa, wow! Performance Drink ni minuman wajib yang harus dijadikan menu minuman semasa berbuka puasa tau. Sebab tu Shaklee offer promo ni masa nak dekat Ramadhan sebab, minuman ni adalah minuman elektrolit yang super popular sewaktu di bulan Ramadhan.  Syaza sarankan segera buat stok di rumah sebelum Performance Drink Shaklee habis di sambar orang lain. Memang air penyegar tekak di kala berbuka. Tak perlukan ais batu pun dah sedap sangat. Ada 2 perisa iaitu perisa lemon lime dan juga satu lagi ialah perisa oren. Kalau letak ais lagi fuh.. sedap!  Paling penting dia less sugar dan tidak mengandungi bikarbonat serta gas! Bagi para Ibu yang mengandung dan menyusukan anak, jadikan Performance Drink minuman ketika bersahur dan campurkan bersama ESP Shaklee bagi mendapat sepenuh tenaga untuk berpuasa sepanjang hari bulan Ramadhan tanpa lesu dan letih. Stay energetic, mom! 🙂 3. Meal Shakes Shaklee @ 10% MasyaAllah sekali lagi kita nampak perkataan 10%, kali ni untuk Meal Shakes pula sejenis minuman yang khas bagi kanak-kanak terutama untuk yang ada masalah sembelit, jenis picky eater, kurang berat badan dan memerlukan nutrisi tambahan serta sesuai bagi para ibu bapa yang nak cari minuman sihat untuk anak masing-masing.  Menjelang Ramadhan pula, bagi anak yang baru nak mula dan belajar berpuasa, wajib ibu dan bapa hidangkan Meal Shakes sewaktu bersahur supaya anak mendapat bekalan nutrisi secukupnya dan bertenaga walaupun ketika mula belajar berpuasa. Rasanya sangat sedap, kita sebagai ibu bapa pun boleh tumpang sekaki minum, hehehe. Oh ya boleh hidangkan bersama Performance Drink juga untuk keluarga dan anak-anak! 4. Vivix Shaklee Twinpack @ 5%  Rangkaian polifenol dan resveratrol yang menjadi pilihan pertama rakyat Malaysia di dalam Shaklee. Vivix dari Shaklee! Bulan April 2020, ada promosi Vivix tau. Bukan sahaja dapat diskaun 5% tapi, siap dapat cashback dan juga free postage. Wow!  Vivix Shaklee didatangkan dalam bentuk cecair yang memudahkan kita untuk ambil setiap hari sebanyak sekurang-kurangnya 1 sudu pagi atau malam, atau pada bila-bila masa. Tidak ada masa spesifik yang ditetapkan sebagai pengambilan untuk Vivix. Boleh di ambil pada bila-bila masa.  Promosi Shaklee April 2020
Daily Essential Set Shaklee

  • Diskaun 10% untuk welcome set - daily essential set
  • Free membership (worth rm35)
  • Free postage (rm10)
  • Cash rebate 

Siapa Yang Perlukan Set Tenaga Harian Premium Shaklee

  • Kesihatan lebih baik
  • Bertenaga sepanjang hari
  • Membantu meningkatkan kesihatan
  • Membantu meningkatkan kecergasan badan
  • Elak badan menjadi lemau
  • Anda yang sering keletihan ketika bekerja
  • Anda yang bekerja shif
  • Pelajar
  • Guru
  • Suami dan isteri
  • Surirumah
  • Anda yang ingin kekalkan kesihatan ke tahap optimum

2. Promosi Welcome Set - Postnatal Set / Set Berpantang & Menyusu Shaklee


set hamil shaklee bajet set hamil set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee doa ibu hamil agar terhindar dari setan fungsi set hamil shaklee Promosi mei 2020, promosi shaklee mei 2020 promosi set hamil promosi set tenaga promosi set berpantang promosi set menyusu hamil bertenaga dengan shaklee badan bertenaga dengan shaklee supplemen untuk hamil supplemen untuk berpantang vitamin sesuai untuk ibu hamil vitamin sesuai untuk ibu mengandung supplemen sesuai untui ibu menyusu Mengumumkan ketibaan bulan keempat dalam tahun 2020 iaitu April. Sekejap je dah masuk bulan keempat. Macam mana dengan perkembangan kehidupan masing-masing hari ini? Bertambah baik, atau masih di tahap yang sama? Walau apa pun mulakan bulan baru dengan ucapan penuh kesyukuran kerana di sebalik ujian dunia menghadapi wabak pandemik novel Coronavirus COVID19, kita masih ada rumah untuk berteduh dan makan minum yang cukup berbanding mereka yang lain.  Apa pun, jangan lupa tingkatkan imuniti badan dan maintain antibodi kerana hanya mereka yang kuat antibodi boleh bertahan di dalam kekalutan wabak pandemik ini. InshaAllah.  Promosi Shaklee April 2020  Eh jom la kita tengok apa la agaknya ya Promosi Shaklee di bulan April 2020 yang penuh dengan keberkatan ini sebab bulan Ramadhan tak lama lagi dah. 1. Promosi Cinch Shake Shaklee (Twinpack @ 10%) Wow banyak tu 10%! Dapat 2 tong Cinch Shake Shaklee terus. Siap boleh pilih nak perisa apa, boleh perisa yang sama atau campur-campur perisa juga boleh. Cinch Shake datang dalam flavour coklat, kafe latte dan vanilla.   Secara peribadi Syaza sendiri consume Cinch Shake Chocolat tetapi di Shaklee yang paling popular ialah perisa kafe latte. Kalian pula prefer perisa yang mana? Cinch Shake dari Shaklee adalah protein minuman khas bagi mereka yang nak turunkan berat badan dan dapatkan inch loss dengan bentuk badan menarik tanpa membuatkan lemak menggeleber. Jadi, kalau nak kurus dan tak nak badan menggeleber, wajib dapatkan Promo Cinch Shake Twinpack @ diskaun 10% ni tau. 2. Peformance Drink Shaklee @ 10% 10% lagi. Dan boleh campur perisa, wow! Performance Drink ni minuman wajib yang harus dijadikan menu minuman semasa berbuka puasa tau. Sebab tu Shaklee offer promo ni masa nak dekat Ramadhan sebab, minuman ni adalah minuman elektrolit yang super popular sewaktu di bulan Ramadhan.  Syaza sarankan segera buat stok di rumah sebelum Performance Drink Shaklee habis di sambar orang lain. Memang air penyegar tekak di kala berbuka. Tak perlukan ais batu pun dah sedap sangat. Ada 2 perisa iaitu perisa lemon lime dan juga satu lagi ialah perisa oren. Kalau letak ais lagi fuh.. sedap!  Paling penting dia less sugar dan tidak mengandungi bikarbonat serta gas! Bagi para Ibu yang mengandung dan menyusukan anak, jadikan Performance Drink minuman ketika bersahur dan campurkan bersama ESP Shaklee bagi mendapat sepenuh tenaga untuk berpuasa sepanjang hari bulan Ramadhan tanpa lesu dan letih. Stay energetic, mom! 🙂 3. Meal Shakes Shaklee @ 10% MasyaAllah sekali lagi kita nampak perkataan 10%, kali ni untuk Meal Shakes pula sejenis minuman yang khas bagi kanak-kanak terutama untuk yang ada masalah sembelit, jenis picky eater, kurang berat badan dan memerlukan nutrisi tambahan serta sesuai bagi para ibu bapa yang nak cari minuman sihat untuk anak masing-masing.  Menjelang Ramadhan pula, bagi anak yang baru nak mula dan belajar berpuasa, wajib ibu dan bapa hidangkan Meal Shakes sewaktu bersahur supaya anak mendapat bekalan nutrisi secukupnya dan bertenaga walaupun ketika mula belajar berpuasa. Rasanya sangat sedap, kita sebagai ibu bapa pun boleh tumpang sekaki minum, hehehe. Oh ya boleh hidangkan bersama Performance Drink juga untuk keluarga dan anak-anak! 4. Vivix Shaklee Twinpack @ 5%  Rangkaian polifenol dan resveratrol yang menjadi pilihan pertama rakyat Malaysia di dalam Shaklee. Vivix dari Shaklee! Bulan April 2020, ada promosi Vivix tau. Bukan sahaja dapat diskaun 5% tapi, siap dapat cashback dan juga free postage. Wow!  Vivix Shaklee didatangkan dalam bentuk cecair yang memudahkan kita untuk ambil setiap hari sebanyak sekurang-kurangnya 1 sudu pagi atau malam, atau pada bila-bila masa. Tidak ada masa spesifik yang ditetapkan sebagai pengambilan untuk Vivix. Boleh di ambil pada bila-bila masa.  Promosi Shaklee April 2020
Postnatal Set Shaklee

  • Diskaun 10% dari harga ahli
  • Free membership (worth rm35)
  • Free postage (rm10)

Siapa Yang Perlukan Set Berpantang & Menyusu Shaklee

  1. Wanita berpantang
  2. Wanita yang menyusukan anak
  3. Wanita yang stress
  4. Wanita yang pernah ada sejarah meroyan / depress
  5. Wanita bersalin 
  6. Wanita yang nak elak sembelit

3. Promosi Welcome Set - Prenatal Set / Set Hamil Shaklee


set hamil shaklee bajet set hamil set hamil shaklee set ikhtiar hamil shaklee doa ibu hamil agar terhindar dari setan fungsi set hamil shaklee Promosi mei 2020, promosi shaklee mei 2020 promosi set hamil promosi set tenaga promosi set berpantang promosi set menyusu hamil bertenaga dengan shaklee badan bertenaga dengan shaklee supplemen untuk hamil supplemen untuk berpantang vitamin sesuai untuk ibu hamil vitamin sesuai untuk ibu mengandung supplemen sesuai untui ibu menyusu Mengumumkan ketibaan bulan keempat dalam tahun 2020 iaitu April. Sekejap je dah masuk bulan keempat. Macam mana dengan perkembangan kehidupan masing-masing hari ini? Bertambah baik, atau masih di tahap yang sama? Walau apa pun mulakan bulan baru dengan ucapan penuh kesyukuran kerana di sebalik ujian dunia menghadapi wabak pandemik novel Coronavirus COVID19, kita masih ada rumah untuk berteduh dan makan minum yang cukup berbanding mereka yang lain.  Apa pun, jangan lupa tingkatkan imuniti badan dan maintain antibodi kerana hanya mereka yang kuat antibodi boleh bertahan di dalam kekalutan wabak pandemik ini. InshaAllah.  Promosi Shaklee April 2020  Eh jom la kita tengok apa la agaknya ya Promosi Shaklee di bulan April 2020 yang penuh dengan keberkatan ini sebab bulan Ramadhan tak lama lagi dah. 1. Promosi Cinch Shake Shaklee (Twinpack @ 10%) Wow banyak tu 10%! Dapat 2 tong Cinch Shake Shaklee terus. Siap boleh pilih nak perisa apa, boleh perisa yang sama atau campur-campur perisa juga boleh. Cinch Shake datang dalam flavour coklat, kafe latte dan vanilla.   Secara peribadi Syaza sendiri consume Cinch Shake Chocolat tetapi di Shaklee yang paling popular ialah perisa kafe latte. Kalian pula prefer perisa yang mana? Cinch Shake dari Shaklee adalah protein minuman khas bagi mereka yang nak turunkan berat badan dan dapatkan inch loss dengan bentuk badan menarik tanpa membuatkan lemak menggeleber. Jadi, kalau nak kurus dan tak nak badan menggeleber, wajib dapatkan Promo Cinch Shake Twinpack @ diskaun 10% ni tau. 2. Peformance Drink Shaklee @ 10% 10% lagi. Dan boleh campur perisa, wow! Performance Drink ni minuman wajib yang harus dijadikan menu minuman semasa berbuka puasa tau. Sebab tu Shaklee offer promo ni masa nak dekat Ramadhan sebab, minuman ni adalah minuman elektrolit yang super popular sewaktu di bulan Ramadhan.  Syaza sarankan segera buat stok di rumah sebelum Performance Drink Shaklee habis di sambar orang lain. Memang air penyegar tekak di kala berbuka. Tak perlukan ais batu pun dah sedap sangat. Ada 2 perisa iaitu perisa lemon lime dan juga satu lagi ialah perisa oren. Kalau letak ais lagi fuh.. sedap!  Paling penting dia less sugar dan tidak mengandungi bikarbonat serta gas! Bagi para Ibu yang mengandung dan menyusukan anak, jadikan Performance Drink minuman ketika bersahur dan campurkan bersama ESP Shaklee bagi mendapat sepenuh tenaga untuk berpuasa sepanjang hari bulan Ramadhan tanpa lesu dan letih. Stay energetic, mom! 🙂 3. Meal Shakes Shaklee @ 10% MasyaAllah sekali lagi kita nampak perkataan 10%, kali ni untuk Meal Shakes pula sejenis minuman yang khas bagi kanak-kanak terutama untuk yang ada masalah sembelit, jenis picky eater, kurang berat badan dan memerlukan nutrisi tambahan serta sesuai bagi para ibu bapa yang nak cari minuman sihat untuk anak masing-masing.  Menjelang Ramadhan pula, bagi anak yang baru nak mula dan belajar berpuasa, wajib ibu dan bapa hidangkan Meal Shakes sewaktu bersahur supaya anak mendapat bekalan nutrisi secukupnya dan bertenaga walaupun ketika mula belajar berpuasa. Rasanya sangat sedap, kita sebagai ibu bapa pun boleh tumpang sekaki minum, hehehe. Oh ya boleh hidangkan bersama Performance Drink juga untuk keluarga dan anak-anak! 4. Vivix Shaklee Twinpack @ 5%  Rangkaian polifenol dan resveratrol yang menjadi pilihan pertama rakyat Malaysia di dalam Shaklee. Vivix dari Shaklee! Bulan April 2020, ada promosi Vivix tau. Bukan sahaja dapat diskaun 5% tapi, siap dapat cashback dan juga free postage. Wow!  Vivix Shaklee didatangkan dalam bentuk cecair yang memudahkan kita untuk ambil setiap hari sebanyak sekurang-kurangnya 1 sudu pagi atau malam, atau pada bila-bila masa. Tidak ada masa spesifik yang ditetapkan sebagai pengambilan untuk Vivix. Boleh di ambil pada bila-bila masa.  Promosi Shaklee April 2020
Prenatal Set Shaklee
  • Diskaun 10% dari harga ahli
  • Free membership (worth rm35)
  • Free postage (rm10)

Siapa Yang Perlukan Set Hamil Shaklee

  1. Wanita hamil
  2. Anda yang sedang mencuba untuk hamil
  3. Sesiapa sahaja yang inginkan kesihatan terbaik
Promosi Welcome Set ini hanya boleh dibeli oleh ahli baru sahaja, tiada limit pembelian set. Untuk pengetahuan anda semua, vitamin c, esp, bcomplex sudah kehabisan stok. Namun, anda beruntung kerana vitamin yang habis stok masih ada untuk set-set ini.

Jadi, jom dapatkan vitamin welcome set anda hari ini. Boleh buat belian dengan whatsapp mommy di 019-9966576. (Touch to Whatsapp)

Baca : Testimoni Set Hamil Shaklee


Macam mana nak daftar ahli? Wasap Mommy ditalian 019-9966576
Atau daftar melalui link di bawah 👇

Anda boleh terus mendaftar sebagai ahli / agen terus di website. (Daftar sebagai ahli shaklee disini) Mommy akan hubungi anda selepas anda membuat pendaftaran online.



Your Shaklee Partner
Let's Join Us
To Earn More Money


0 Comments:

Post a comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊