Monday, 30 March 2020

Video Resepi Dalgona Coffee Viral

Assalamualaikum wbt,

Video Resepi Dalgona Coffee Viral | Baru-baru ini viral di seluruh Malaysia mengenai satu minuman yang baru dan agak unik juga iaitu Dalgano Coffee. Di media sosial kebelakangan inimenjadi satu perlumbaan apabila berkongsi video cara membuat dalgano coffee.



Disebabkan oleh perintah kawalan pergerakan, ia memberi satu idea yang sungguh luar biasa hingga menjadi sebutan dan turutan kepada warga media sosial. Mommy belum berjaya terpengaruh lagi, tapi esok belum tentu. hihi
Resepi dalgona coffee - google
Di sini ada beberapa video resepi membuat dalgona coffee dengan jumlah tontonan paling tinggi. Jom saksikan.



#1 - I Made The Crazy Frothy Dalgona Coffee - Buzzfeevideo (1.3M views)
 #2 - Dalgona Coffee At Home (Milo, Instant Coffee and Vietnamese Egg) As Seen On TikTok (1.3M views)
#3 - How to Make Dalgona Coffee at Home (582K views)
#4 - CARA BUAT DALGONA COFFEE- HARI KE 3 KAWALAN PERGERAKAN (218K views)
#5- Dalgona Coffee l How To Make Dalgona Coffee Recipe - SarapChannel (214K views)
Jadi anda boleh cuba hilangkan kebosanan diwaktu PKP ini dengan mencuba benda baru. Apa rasa ye? Mommy dah laa tak minum coffee, tapi nampak macam sedap je. Esok kita cuba la. hihi



1 comment:

  1. Sedap! kita dah cuba dah. sesekali je boleh minum ni.nak buat pun kemain leceh lagi. huhu

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊