Monday, 21 October 2019

Testimoni Vivix Shaklee : Pengalaman Bersalin Dan Berpantang Dengan Vivix

Testimoni Vivix Shaklee : Pengalaman Bersalin Dan Berpantang Dengan Vivix

Assalamualaikum wbt,

Hai, hari ini mommy nak kongsi tentang Vivix shaklee, pengalaman bersalin dan berpantang dengan vivix shaklee. Sebelum ini, anda biasa baca kisah testimoni vivix shaklee tentang awet muda kan, namun belum pernah dengar vivix shaklee juga penyelamat kepada ibu-ibu bersalin dan berpantang. hihi

Vivix shaklee | Minuman botani juga membantu wanita bersalin dan berpantang

Testimoni Vivix Shaklee 1 : Badan bertenaga lepas bersalin czer, luka cepat kering (Puan Shieda Balqis)

Testimoni Vivix Shaklee bersalin dan berpantang Puan Shieda Balqis 3 kali bersalin czer
Pengalaman bersalin secara pembedahan (czer) kali pertama pada usia 20an, dan berpantang  dengan set berpantang shaklee, alhamdulillah luka cepat sembuh dan kering

Pembedahan kali kedua, pada usia 30an. Ambil vivix shaklee, rasa sakit czer kedua lebih teruk dari yang pertama. Alhamdulillah asbab ambil vivix, rasa sakit tu kurang, luka cepat kering dan badan rasa bertenaga.

Pembedahan kali ketiga lebih teruk, muka pucat, muntah dan tak bertenaga. Selepas ambil vivix, muka dah tak pucat dan luka cepat kering serta baik. Alhamdulillah

Testimoni Vivix Shaklee 2 : Luka czer cepat cantum dan kering (Puan Ainniah Zulkefi)

Testimoni Vivix Shaklee bersalin dan berpantang Puan Ainniah luka bersalin ceaser cepat kering
Ain sempat perhabis vivix masa pantang, sebab tinggal sikit jer. Ini first time ceaser, luka kat kulit cepat kering, hari kedua husband tegur dengan terkejutnya,

"Dah cantum elok kulit dan kering'.


Testimoni Vivix Shaklee 3 : Luka czer cepat baik dan tiada kesan czer, nampak garis halus je (Puan Idayu Rosli)

Testimoni Vivix Shaklee bersalin dan berpantang Puan Idayu Luka bersalin ceaser cepat baik, nampak garis halus je
Saya bersalin baru ni pun emergency czer. Serius takut nak menghadapinya sebab tiada pengalaman czer. Tekad beli vivix sebab baca pengalaman orang yang berpantang dengan vivix ni best.

Alhamdulillah luka cepat baik, tiada kesan pun luka tu, nampak macam garisan halus je sekarang

Testimoni Vivix Shaklee 4 : Luka bersalin baik dalam 2 minggu dan muka tidak pucat dalam pantang (Puan Syahida Ali)

Testimoni Vivix Shaklee bersalin dan berpantang Puan Syahida Muka tak pucat, luka bersalin baik dalam 2 minggu
Syida pun berpantang dengan set hamil shaklee fullset masa anak pertama dan kedua. Cumanya anak kedua syida add on vivix. Orang memang tegur cergas dalam pantang dan muka bukan macam orang dalam pantang.

Testimoni Vivix Shaklee 5 : Luka bersalin baik dalam 2 minggu dan badan cergas sangat (Puan Indira Ananth)


Testimoni Vivix Shaklee bersalin dan berpantang Puan Indira Luka ceaser baik dalam 2 minggu
Saya anak first ceaser tak kenal shaklee lagi. No dua pun ceaser, minum vivix, luka baik dalam 2 minggu, rasa cergas sangat-sangat. Orang tegur nampak macam tak pantang.

Masa yang first, luka bersalin ambil masa sebulan baru nak baik.

Testimoni Vivix Shaklee 6 : Teruja bila luka bersalin cepat baik dan badan bertenaga ketika berpantang (Puan Aeinna Musa)

Testimoni Vivix Shaklee bersalin dan berpantang Puan Aeinna teruja luka bersalin cepat baik dan bertenaga ketika berpantang
Ena nak kongsi pengalaman ena sendiri. Ada beza berpantang dengan set berpantang shaklee bersama vivix dengan tak.

Masa berpantang anak first tak ambil apa-apa supplemen, luka bersalin lambat baik. Even sebulan dan lepas berpantang pun kadang-kadang datang lagi rasa ngilu tu.

Bila amal set berpantang shaklee termasuk vivix, dalam masa seminggu dah tak rasa apa-apa kat tempat jahit. Tapi Ena still jalan slow juga.

Sendiri rasa pelik dan teruja bila luka cepat baik. Badan pun cepat recover, bertenaga dan kulit pun makin berseri.

Ramai yang tegur, Ena tak macam baru lepas bersalin jer.
Teruja tak baca pengalaman mereka bersalin dan berpantang dengan Vivix shaklee? Mommy juga pernah merasa berpantang dengan Vivix shaklee. Nanti, bila ada mood dan masa mommy kongsi pengalaman bersalin dan berpantang mommy naa. hihi

Baca sini untuk untuk rasai pengalaman bersalin dan berpantang dengan shaklee,


Jika anda Mahu mendapatkan produk ini dengan harga lebih jimat 15% - 20%? Baca cara jadi ahli di sini.

atau boleh berhubung dengan kami terus melalui whatsapp atau telegram,


019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya

0 Comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊