Assalamualaikum wbt,

Youth Shaklee Solusi Kepada Masalah Kulit Anda. Jika anda mengalami masalah luaran kulit yang pelbagai, dan mungkin juga anda tidak tahu bagaimana untuk mengatasi masalah kulit yang anda alami hari ini, jangan risau kerana Youth skincare shaklee bakal membantu anda.

Set lengkap Youth skincare shaklee memberi anda pengalaman yang sangat bermakna kerana mampu membantu anda dalam mencari solusi kepada masalah kulit anda. Sebelum kita pergi dengan lebih jauh, seharusnya anda perlu mengenal pasti apakah masalah kulit yang anda alami. Seterusnya, baru anda boleh memilih produk youth yang sesuai untuk kulit anda.

Di bawah ini, mommy kongsikan dengan anda semua jadual pemilihan produk tambahan Youth skincare shaklee mengikut masalah kulit anda.

Klik gambar untuk paparan lebih jelas

Adakah anda inging mengetahui apakah kelebihan mahupun fungsi bagi setiap produk tambahan Youth skincare shaklee? Dibawah ini mommy kongsikan kepada anda fungsi bagi 5 produk di atas.

 
Klik gambar untuk paparan lebih jelas


Klik gambar untuk paparan lebih jelas


Klik gambar untuk paparan lebih jelas


Klik gambar untuk paparan lebih jelas


Klik gambar untuk paparan lebih jelas

Nantikan entry yang akan datang mommy ceritakan pengalaman mommy memakai Youth Hydrating Gel Mask dan juga Youth Purifying Clay Mask. Stay tuned naa..")

Jika anda mempunyai bajet yang khusus untuk kulit setiap bulan, mommy sarankan anda mengambil fullset youth skincare shaklee. Ini kerana pelbagai manfaat dan kelebihan boleh dirasai oleh kulit anda sendiri. Pengalaman mommy menggunakan fullset produk youth skincare shaklee menjadikan kulit mommy lebih sihat, dan berseri.

Anda boleh teruskan pembacaan tentang fullset Youth skincare di sini.
Jika anda berminat untuk dapatkan Youth skincare shaklee, boleh hubungi mommy naa.

019-9966576 (Kak Wawa)
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka dan Ketengah Jaya