Author

Breaking

Thursday, 15 August 2019

KENAPA ANDA PERLU MILIKI BUKU FTR?

Assalamualaikum wbt,

Apa itu FTR?

FTR adalah buku formula tarik rezeki yang ditulis oleh Puan Nora Yusof. Penulis berbakat besar dalam memberi pemahaman secara santai melalui buku FTR ini. Ia mudah difahami dan senang dibaca.


Buku 111 Formula Tarik Rezeki yang ditulis oleh cikgu Nora Yusof. Jumlah halaman 500 muka surat. Ada 111 Formula.  

Bermula dengan Formula 0: Sifar hutang

Ramai yang tak tahu atau mungkin terlupa bahawa hutang penyebab rezeki kita tersekat.  

Sekarang ramai yang terperangkap dengan hutang. Hidup tertekan dengan hutang.  

Ramai yang mula-mula dapatkan FTR dulu, nak duit banyak, nak jadi kaya raya. Namun bila baca FTR lain pula cerita. Bila baca pelbagai perasaan hadir ada sedih, ada gembira, ada suka, ada sentap sampai menangis sesali dosa semalam.  

Ramai yang sangat terkesan apabila baca buku FTR. Sesuai dengan taglinenya #BacaBacaSentap. 
Ada yang mula-mula baca tiada rasa apa-apa. Rasa macam biasa saja. Namun tiba-tiba hidupnya berubah. Dari baik jadi bertambah baik. Dari tak solat sekarang solat on time. Dari tak pernah zikir setiap saat mulut terkumat kamit berzikir. 

Kalau dulu asyik membawang sekarang dah tiada masa untuk semua tu sebab sibuk hitung dosa sendiri. Kalau dulu sibuk buka aib orang sana sini. Sekarang dah insaf. Sebab fikir dunia dah nak kiamat. Usia dah semakan senja. Tunggu masa.  

Bahasa buku FTR adalah santai dan mudah faham. Tidak berbelit-belit. Macam bahasa percakapan kita seharian.  

Antara uniknya buku FTR ni : 
+ Baca baca sentap 
Santai dan sangat jelas  
+ Panduan lengkap,terperinci, terbukti dan praktikal 
+ Memberi kelainan jiwa yang luar biasa 
+ Pengalaman sebenar 100% 
+ Rezeki berjaya masuk seawal 1 hari 
+  Ibarat membaca selori buku tentang rezeki tetapi dikumpulkan dalam satu buku sahaja. 
+ Menjimatkan masa  

Kebanyakkan yang sudah baca FTR, mereka kata nilai ilmu yang diberi tak setanding harganya. Terlalu bernilai. Sebab dengan hanya sekali labur, ilmu berguna sepanjang hayat. Boleh guna sampai bila-bila. Tiada expired date.  

Bila kalian dapatkan FTR ni, kalian akan dapat link group support. Kita ada 2 group di telegram dan FB, boleh tanya bila-bila masa sahaja andai baca buku FTR tak faham. Kita akan terangkan sampai faham.

Untuk info terkini, klik SINI.


#BacaBacaSentap
#BukuRezekiKelasPertama
#BackToAllah

IKHLAS,
TEAM FTR

1 comment:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊