Set Menyusu Shaklee - Promosi Ogos 2018.

Assalamualaikum wbt,

Set menyusu shaklee pilihan ibu-ibu menyusu yang inginkan kesihatan tubuh secara keseluruhan. Kami menawarkan set menyusu shaklee 3 pilihan iaitu :1. Vitalea

Multivitamin yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis lauk pauk. Mengandungi Zat Besi (Iron) untuk mengelakkan low HB, Anemia, dan pitam selepas menyusu / pumping session. Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang kurang pengambilan sayuran dalam diet seharian.

Mengandungi 120 biji. Untuk kegunaan 2 bulan.

2. Vita C Plus

Meningkat imunisasi tubuh ibu menyusu dan akan disalurkan juga kepada bayi. Jika ibu selalu tidak sihat, penghasilan susu ibu akan terganggu. Membantu mencantikkan kulit ibu dan bayi.

Mengandungi 180 biji. Untuk kegunaan 3-6 bulan.

3. Alfalfa Complex 

Terkenal sebagai Raja Tumbuhan kerana kandungannya yang sangat padat dengan nutrisi. Terkenal juga sebagai Galactogue (penggalak susu).
  
Mengandungi 330 biji. Untuk kegunaan 1-2 bulan.

4. B Complex

Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan stress. Jika ibu stress, susu sukar dihasilkan. Juga mengandungi Asid Folik yang penting untuk penyusuan.

Mengandungi 120 biji. Untuk kegunaan 4 bulan.5. Ostematrix

Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi. Apabila menyusu, kalsium dalam badan ibu akan dibekalkan kepada bayi menerusi susu ibu. Jadi ibu perlu mendapatkan kalsium yang cukup dari pemakanan seharian.

Bantu mengelakkan sakit pinggang, sakit badan. Terasa segar bangun pagi walaupun berjaga malam menyusu bayi.

Mengandungi 120 biji. Untuk kegunaan 1 bulan.6. ESP

Protein dari soya yang tidak diubah genetiknya (non-GMO). Mengandungi Glisemik Indeks yang rendah (low GI) untuk mengekalkan tenaga berpanjangan.

Susu ibu terdiri dari protein. Begitu juga seluruh badan kita dari hujung rambut ke hujung kaki. Jadi sangat penting untuk pembinaan sel tubuh kita. Bantu mencantikkan kulit ibu dan bayi.

Best-seller product.

Berat 850 gram. Untuk kegunaan 1-2 bulan.


Promosi bulan Ogos 2018


Promosi sempena menyambut Minggu Penyusuan Susu Ibu seluruh dunia, belian 3 botol Alfalfa Complex mami-mami sekalian akan dapat 5% DISKAUN!

Wahhh, bestnyaa..")


Ibu-ibu yang sedang menanti waktu untuk melahirkan baby, sedang mencari set bersalin dan berpantang yang sesuai? Bolehlah cuba set bersalin dan berpantang shaklee ini. 

Jika anda mencari supplemen untuk anda dan keluarga, Shaklee ialah satu jenama yang sangat boleh dipercayai!

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli dan dapatkan CASHBACK juga! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Hubungi kami jika anda sudah membuat keputusan :)


Hubungi kami: 

019-9966576 (Kak Wawa)

BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant

COD Bandar Penawar
Pengeposan ke seluruh Malaysia