Assalamualaikum wbt,

Diformulasikan khas untuk wanita yang ingin kelihatan menawan, tampil berkeyakinan dan mahukan yang terbaik. Menyediakan asas yang sihat, menyokong kulit yang sihat berseri, menyediakan tahap tenaga yang berterusan dan menggalakkan kesejahteraan menyeluruh sepanjang kitaran haid bulanan anda.

set kesuburan wanita, set kesuburan shaklee, set subur shaklee, pengedar shaklee johor, pengedar vivix shaklee, pengedar vivix johor


Sustained Release Vita-C Plus

Vitamin C semula jadi untuk kesihatan gigi, gusi, tulang, kolagen dan hampir kesemua elemen yang membentuk tubuh badan kita.

OmegaGuard

Membekalkan spektrum luas tujuh asid lemak penting omega-3 bergred farmaseutikal dan dilengkapi dengan proses penyulingan proprietari molekul tiga peringkat.

Vita-Lea® Iron Formula

Memberikan 28 vitamin penting dan mineral utama untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan optimum.

B-Complex

Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda.


GLA Complex

Diformulasi khas untuk membantu wanita mengekalkan kesejahteraan menyeluruh sepanjang kitaran haid bulanan.

Makanan lazat yang kaya dengan kalsium and protein.
Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
Nota: Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan penurunan terhadap kolesterol darah adalah 25g sehari.
set kesuburan wanita, set kesuburan shaklee, set subur shaklee, pengedar shaklee johor, pengedar vivix shaklee, pengedar vivix johor , set kesuburan wanita, set kesuburan shaklee, set subur shaklee, pengedar shaklee johor, pengedar vivix shaklee, pengedar vivix johor, Set kesihatan shyaklee untuk wanita, set tenaga shaklee untuk wanita, supplemen shaklee untuk wanita

Ikhtiar seharusnya berdua, suami dan isteri. InsyaAllah hasilnya lebih positif.

Anda sedang berikhtiar mendapat zuriat?  Cubalah set kesuburan shaklee.")


BELI online di SINI, dan Tuan/Puan hanya perlu tunggu sahaja tempahan tiba di rumah sendiri dengan selamat.Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia