Testimoni Vivix Bantu Masalah Saraf & Mata Rabun

Assalamualaikum wbt,

Testimoni vivix, mata ayah kembali jelas dan penyakit saraf kembali normal.


Ni ayahanda saya. Seorang yang sangat bertanggungjawab, penyayang dan suka bergurau.

Awal bulan 12 tahun lepas, masa ayah nak ke surau, dia di sengat sesuatu di belakang leher masa on the way nak ke surau. 


Esok harinya, ayah terasa sakit kepala. Kemudian mata seakan kabur. Tak lama tiba-tiba mulut ayah jadi senget macam tu. 

Ayah terus down. Dia risaukan kesihatannya. Takut sesuatu yang serius jadi padanya.

Saya terus suggest ayah ke hospital untuk dapatkan rawatan. Ada la beberapa ubat yang di beri, dan ayah perlu jalani fisioterapi.

Selain tu, saya berikan juga Vivix dan B Complex untuk pulihkan balik fungsi saraf ayah. Sebab kedua-dua vitamin ni dapat membantu meningkatkan fungsi saraf.

Ayah kata, terasa perubahan lepas makan vivix. Terasa badan lebih cergas dan sihat. 

Nampak kan perubahan pada ayah. Bukan je nampak lebih sihat, tapi lebih muda juga. 

Bila sel telah di baiki, tentulah nampak jelas kelihatan di wajah. 

Hati anak mana yang tak gembira bila lihat ayah makin sihat. 

Syukur dipertemukan dengan vivix.

- Mardiani

Ingin mencuba vivix yang hebat ini? Boleh roger wawa untuk dapat harga jauhhh lebih rendah sebelum jam 11.59 malam ini.

Whatsapp wawa k, 019-996 6576
Share:

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne