Michael's Story

Assalamualaikum wbt,

Pernah tak jadi kat korang? hihi

Michael's Story
------
Alhamdulillah, selepas 3 minggu wawa batuk hari ni dah boleh bersembang dengan Micheal. Im not sure his age berapa, might be around 50-59 .

Wawa ni ada sikit issue malas nak layan orang obersi yang punya slang pekat orang kampung dia. Orang India betul2 dari negara India, Orang Puteh betul2 dari Australia, orang korea yang betul2 dari Korea.

Korang tau tak kenapa? Hahaha. Sebab wawa seriously tak faham kepebenda dieorang cakap. Jadi, solusinya kalau dieorang start nak cakap tu,wawa buat2 laa busy.

Kalau tak sempat nak lari tu, wawa sengih2, jawab 1 2 , pastu wawa panggil member sebelah. Buat2 cakap, wehh Mich cakap macam ni macam ni.


Lepas dah pass kat kawan, then wawa blah laa.. Haha
Budak ofis kak wawa semua cakap, ko ni kan tak baik tau..






Bukan masalah tak baik, masalah wawa tak faham. Tambah plak hari tu tak sihat, lagi tak faham..
Alhamdulillah, finally hari ni dah recover banyak sangat kesihatan wawa jadi wawa pun buat2 laa ramah.

Ehh, boleh plak aku duk menyembang sambil gelak2. Paham pulak kali ni. Tahu tak kenapa? Sebab dah tak ada orang lain dah wawa nak pass mat saleh ni cakap. Nak tak nak, ku perati je laa mulut die tu. Haha

Dah ada cucu pun haa, tengok siap bagi tengok gambar cucu dia lagi. Cute kan dorang. Serius comellllll. Gerammm.

Share:

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne