Collagen Powder Paling Best

Assalamualaikum wbt,

Hai korang, selamat pagi. Dah ucap syukur? Sebagai tanda Allah masih hidupkan kita pagi ini. Senyum sikit, bagi ceria wajah dan mood happy di pagi hari..^_^

Tiga empat hari lepas, wawa demam yang boleh tahan teruknya. Sampai rasa nak tidur aja, telan vita c 2 biji terus lena. Dengan keadaan badan yang tak berapa nak sihat lagi, suami ajak ke sana ke mari. Balik-balik terus badan panas sangat, rasa macam haba keluar dari badan. Allahu, ujian dari mu.

Yang peliknya demam kali ni, dibahagian bawah dagu wawa ni naik macam jerawat tak de mata. Korang pernah tak? Naik yang banyak plak tu, bila picit tak kuar pun jerawat. Bila kita rasa dengan tangan, agak banyak menggerutu macam tu. Tak de idea nak buat macam mana. 


Semalam, wawa buat masker Collagen Powder dengan Vivix dan minum juga. Alhamdulillah, bangun pagi ni dah kurang rasa menggerutu kat bawah dagu. Korang pernah ke jadi macam ni? Pelik..
Share:

2 comments:

  1. Anak kakak ada masalah jerawat tak bermata macam inilah Wawa
    Tapi nanti dia akan hilang sendiri bila dah lepas period.

    ReplyDelete
  2. wajah kita ni tumbuh jerawat sebijipun dh risau kan wawa...

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne