Tuesday, 1 September 2015

segmen blogwalking Hari Kebangsaan 2015 bersama ayuinsyirah

Assalamualaikum wbt,

Jom join segmen Ayuinsyirah..")




assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple SEMPENA bulan merdeka ini...
ayu harap ramai la kengkawan yg sudi join segmen ayu ni... hehehe... jooom ramai2 kita join... baca dibawah..

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe..kalau yang dah follow ..terima kasih banyak2...hehe
2. tajuknyer segmen blogwalking Hari Kebangsaan 2015 bersama ayuinsyirah 
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

segmen ni tamat pada 5 september 2015 jam 5 petang


7 comments:

  1. Salam singgah blogwalking dari segmen yang sama...semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmen-blogwalking-hari-kebangsaan-2015.html

    ReplyDelete
  2. jalan jalan singgah sini . nysa dari segmen yang sama :) jom ke blog nysa

    http://pemilikcintahati.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yg sama..done follow here~~ thanks follow saya :)

    ReplyDelete
  4. hai datang dari segmen yang sama segmen blogwalking Hari Kebangsaan 2015 bersama ayuinsyirah

    sini pun dah follow

    - jemput baca klik sini
    - jemput baca klik sini

    ReplyDelete
  5. Jalan Jalan sini
    salam kemerdekaan..

    ReplyDelete
  6. Hai, baru ada masa nak berblogwalking dalam segmen yang sama..

    Jom singgah kembali :)

    http://www.azhafizah.com/2015/08/segmen-blogwalking-hari-kebangsaan-2015.html

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊