SEGMEN : BLOGLIST OKTOBER 2015


Assalamualaikum


Hai semua ! 
selalu Nysa yang sibuk sibuk join segmen orang lain , kalini meh Nysa pulak yang buat segmen 
Memandangkan sekarang ni dah pun berada di pertengahan bulan september , tinggal berapa hari ja lagi nak masuk bulan oktober kan so Nysa nak buat satu segmen ni lah . segmen biasa biasa ja nii 
"SEGMEN : BLOGLIST OKTOBER 2015"

Nysa nak penuhkan bloglist Nysa so senang lah nanti nak stalk blog korang kan hihi 
harapnya kakak kakak , adik adik , abang abang , kawan kawan semua sudi join segmen yang tak seberapa ini
segmen ni akan berakhir pada 30 september 2015


syaratnya sangatlah mudah 
first , just follow blog Nysa pemilikcintahati.blogspot.my
*nanti nysa follow balik . and yang dah follow , thankyou so much !*
then tinggalkan link blog korang dekat bahagian comment bawah ni okay
takpayah buat entry just tinggalkan link ja :)
*but if nak buat entry pun boleh*



senang kan ?
so apa lagi . jom join jom ! :)

Share:

8 comments:

  1. thankyou so much Wawa sebab join ! :)

    ReplyDelete
  2. Singgah BW dari segmen yang sama..
    http://kenny977.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html

    Dari Segmen Yg Sama..

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne