Tuesday, 1 September 2015

Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com

Hi korang . Hari ni sudah pun 31 Ogos 2015 . Pejam celik pejam celik cepat je rasa masa kan ?
Selalu bila tiba je Hari Kemerdekaan macam ni , mesti semangat je tiap-tiap tahun . Tapi tahun ni ? hari ni ? terasa malas gila nak sambut . Ntah kenapa lah dengan diri dahku ni .

Esok kan dah bulan September 2015 . Jadi hari ni Lyssa nak mencari blogger yang mahu masuk di bloglist blog Lyssa untuk bulan September 2015 pula . Tapi kali ni tarikh tamat esok ! So , pandai-pandai lah korang cari masa untuk update blog pasal Pencarian Bloglist September 2015 ni .
Rugi kalau tak join . At least , link blog korang ada kat blog Lyssa and Lyssa akan rajin singgah blog korang nanti . hihi .


Macam mana nak join ? Sama macam bulan lepas .


1. Buat satu entry yang bertajuk : Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com

2. Letak banner ni dan backlink ke link entry ini :



3. Dalam entry tu , pastekan 3 entry yang menarik perhatian korang .. Korang boleh lah godek-godek entry Lyssa yang lepas . Tak kisah lah , entry mengenai tips ke , tutorial ke , pasal lyssa pergi mana-mana ke . Paste je . Contoh macam ni :


4. Lepas dah settle JANGAN LUPA paste link entry korang untuk segmen ni di ruangan komen di bahagian bawah ni .

Senangkan nak masok bloglist blog Lyssa ni . Hanya buat satu entry dan ikut step di atas . Bukan susah pun ...

Baik korang join cepat ! Sebab TARIKH AHKIR esok tau . 1 SEPTEMBER 2015 [11.59 pm]

Share:

4 comments:

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊