Tomato Adalah Buah

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, buat ape tu? Wawa macam biasa, jam 10 kelas blogger bermula. Alhamdulillah, syukur sangat dapat ank murid yang super duper bersemangat belajar buat blog dan nak jadi seorang blogger.

Tahukah anda, sebenarnya TOMATO adalah sejenis buah-buahan bukan sayuran. Jadi, korang boleh laa beli satu plastik tomato, makan depan tv.hihi



Order malam ni, sambil-sambil coaching anak murid dunia blog. Menderu masuk order. Tak sabar nak cantik-cantik katanya. Ada juga special untuk anak yang kurang selera maka. Untuk mata dan masalah perut buncit. Semua laa dieorang cari, tambah-tambah gaji dah masuk kan. Laju aja laa nak bergojes dengan vitamin.")

Alhamdulillah, rezeki tak pernah putus. Sambil mengajar, sambil submit order, sambil update blog, sambil blogwalking. Auchh, banyak boleh buat banyak benda rupanya bila kita punya masa yang singkat.")

Thanks for reading dearies..")
Share:

6 comments:

  1. salam singgah pagi puan wawa....Diana suka makan buah tomato ni...hihi


    Wahhh....Alhamdulillah puan wawa...murah rezeki...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. rezeki Allah nak beri, kita terima dgn rasa syukur nikmat. Salam kenal singgah sini dari PCL.

    ReplyDelete
  3. Akak suka makan tomato yg tak mushy sangat. Nyummm nyummm.

    ReplyDelete
  4. Hai kak wawa.. akak kerja apa ni kak sebenarnyaa .. hheehe #siscurious

    sambil blogwalking sambil masak ni .. Haaa, amekauu.. hahaa

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne