Saturday, 15 August 2015

SAYA NAK MASUK BLOGLIST VITAMIN WAWA BULAN OGOS-SEPT 2015

Assalamualaikum wbt,

Bismillahirrahmanirrahim.

Buat pertama kali dalam sejarah, wawa buat segmen bloglist. Tujuannya adalah untuk senang wawa dan rakan-rakan blogger lain untuk berblogwalking. Disamping mengembangkan lagi bakat wawa sebagai blogger newbie..")

Memandangkan wawa bekerja 8-10 jam sehari, menjadi sedikit kekangan masa untuk wawa berblogwalking tanpa ada senaraikan bloglist di blog wawa. Jadi, besar hati wawa anjurkan segmen "SAYA NAK MASUK BLOGLIST VITAMIN WAWA OGOS-SEPT 2015"

Jika sudi, boleh juga buatkan satu entry copy & paste photo sahaja di blog korang. Atau boleh je drop link blog korang di comment untuk wawa masukkan ke dalam bloglist wawa. 

Selamat menjoinkan diri..")

Share:

89 comments:

  1. Boeh2, nanti wawa akan buat rombakan mengikut kategori.. geng vitamin, geng resepi etc..")

    ReplyDelete
  2. Nak join jugak. Nak tambahkan list blog & ilmu dari blog2 lain

    http://amirmarzhuki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. kak join ya...tq rajin bw ke blog kak walau sibuk dgn bisnis.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. :)

    nasikbaik.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.. Tq fikri support wawa..")

      Delete
  5. http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html Yaya join ye .. terima kasih sudi jemput

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. sy dh join kak.. dah buat entry ^^
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  8. saya joined
    http://lobaksusue.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  9. ena join

    http://www.aeinnamusa.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum wawa..
    Nak join juga..

    www.lovezurabahar.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. SAYA NAK MASUK BLOGLIST VITAMIN WAWA OGOS-SEPT 2015 - linda
    www.azlindaalin.com

    ReplyDelete
  12. salam wawa.

    nak join jugak!!!

    ainniah.com

    :)

    ReplyDelete
  13. Salam wawa ;)

    Saya join ye Pencarian nie...hihihi

    http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  14. http://www.aimisyahirah.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  15. Sy nk join tau kak, mlm kang sy update k ;)

    ReplyDelete
  16. Join :0

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  17. http://www.nurfuzie.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  18. Saya join.

    www.maisarahsidi.com

    dah follow blog jugak :)

    ReplyDelete
  19. saya join
    http://fififizahresepi.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  20. Salam Perkenalan..Sal nak join:

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  21. assalam wawa..

    wana join ni..

    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. nenot join :)

    done follow u

    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  23. Salam singgah pagi puan wawa....Diana join juga..hihi

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  24. nak drop link la :) ... http://buatwanita.blogspot.com/

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  25. Wawa, Put nak join jugak. First time join benda camni. Hehe.

    www.kioskvitaminibu.com

    Put dah buat entry: http://www.kioskvitaminibu.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  26. Put nak join jugak, http://www.kioskvitaminibu.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  27. Wawa, nak bagi lagi mudah orang nampak segmen/entri ni. Buatlah sticky post. Senang je.

    Edit. Then pergi ke 'Published On' --> 'Set Date & Time' Tukar kepada tarikh 15 Ogos (sebab segmen tamat 15 Ogos) Then, tekan update.

    Dengan cara ni, walaupun Wawa update entri baru. Entri yang ini tetap no. 1 sehinggalah 15 hb. Jadi, makin ramailah yang notice & boleh join.

    ReplyDelete
  28. Eh, lupa plak nak sertakan link nya

    http://famf-tower.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  29. saya nak join
    http://atrix96.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  30. joinnnn

    http://www.mialiana.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum.. saya join yer .. terima kasih ..
    http://amysyghana.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  32. wahh...ramai yg join ..good luck

    ReplyDelete
  33. http://gadisoktober.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  34. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. NAK JOINT JUGAK
    http://kakchahjelita.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. salam wawa,

    sy pon join jugak
    http://cikcoklat1235.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  37. nakk jugak..hihi...

    http://adnan-daughter.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. Join



    http://cahayanurlight.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  39. Join.. :)

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html


    Jemput singgah "Senarai Pengomen Tegar Mac, April, Mei, Jun, dan Julai 2015"

    ReplyDelete
  40. saya join...

    http://lyalee.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  41. Wah, meriah! Meriah! Tahniah, Wawa!

    ReplyDelete
  42. kalau tak buat entri boleh join tak...nak juga....

    ReplyDelete
  43. http://www.arzmoha.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  44. http://www.arzmoha.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  45. salam perkenalan..nak join jugak...saya pun neebie dlm dunia blogger ni...
    s

    ReplyDelete
  46. datang bkunjung ke sini balik..nak jugak laa mauk bloglist akak....hihihi..
    http://izatie91.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks zati, insyaAllah akan dimasukkan ke list sahabat vitaminwawa..")

      Delete
  47. salam perkenalan wawa..terima kasih sudi singgah blog ua dan baca entri...ingt nk join juga lahh.. http://housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  48. Join lah ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  49. last minute join..

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  50. sha join ya wawa
    http://www.opzzpinky.my/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  51. sy join :) http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊