SAYA NAK MASUK BLOGLIST VITAMIN WAWA BULAN OGOS-SEPT 2015

Assalamualaikum wbt,

Bismillahirrahmanirrahim.

Buat pertama kali dalam sejarah, wawa buat segmen bloglist. Tujuannya adalah untuk senang wawa dan rakan-rakan blogger lain untuk berblogwalking. Disamping mengembangkan lagi bakat wawa sebagai blogger newbie..")

Memandangkan wawa bekerja 8-10 jam sehari, menjadi sedikit kekangan masa untuk wawa berblogwalking tanpa ada senaraikan bloglist di blog wawa. Jadi, besar hati wawa anjurkan segmen "SAYA NAK MASUK BLOGLIST VITAMIN WAWA OGOS-SEPT 2015"

Jika sudi, boleh juga buatkan satu entry copy & paste photo sahaja di blog korang. Atau boleh je drop link blog korang di comment untuk wawa masukkan ke dalam bloglist wawa. 

Selamat menjoinkan diri..")

Share:

89 comments:

  1. Boeh2, nanti wawa akan buat rombakan mengikut kategori.. geng vitamin, geng resepi etc..")

    ReplyDelete
  2. Nak join jugak. Nak tambahkan list blog & ilmu dari blog2 lain

    http://amirmarzhuki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. kak join ya...tq rajin bw ke blog kak walau sibuk dgn bisnis.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. :)

    nasikbaik.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.. Tq fikri support wawa..")

      Delete
  5. http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html Yaya join ye .. terima kasih sudi jemput

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. sy dh join kak.. dah buat entry ^^
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  8. saya joined
    http://lobaksusue.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  9. ena join

    http://www.aeinnamusa.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum wawa..
    Nak join juga..

    www.lovezurabahar.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. SAYA NAK MASUK BLOGLIST VITAMIN WAWA OGOS-SEPT 2015 - linda
    www.azlindaalin.com

    ReplyDelete
  12. salam wawa.

    nak join jugak!!!

    ainniah.com

    :)

    ReplyDelete
  13. Salam wawa ;)

    Saya join ye Pencarian nie...hihihi

    http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  14. http://www.aimisyahirah.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  15. Sy nk join tau kak, mlm kang sy update k ;)

    ReplyDelete
  16. Join :0

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  17. http://www.nurfuzie.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  18. Saya join.

    www.maisarahsidi.com

    dah follow blog jugak :)

    ReplyDelete
  19. saya join
    http://fififizahresepi.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  20. Salam Perkenalan..Sal nak join:

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  21. assalam wawa..

    wana join ni..

    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. nenot join :)

    done follow u

    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  23. Salam singgah pagi puan wawa....Diana join juga..hihi

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  24. nak drop link la :) ... http://buatwanita.blogspot.com/

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  25. Wawa, Put nak join jugak. First time join benda camni. Hehe.

    www.kioskvitaminibu.com

    Put dah buat entry: http://www.kioskvitaminibu.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  26. Put nak join jugak, http://www.kioskvitaminibu.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  27. Wawa, nak bagi lagi mudah orang nampak segmen/entri ni. Buatlah sticky post. Senang je.

    Edit. Then pergi ke 'Published On' --> 'Set Date & Time' Tukar kepada tarikh 15 Ogos (sebab segmen tamat 15 Ogos) Then, tekan update.

    Dengan cara ni, walaupun Wawa update entri baru. Entri yang ini tetap no. 1 sehinggalah 15 hb. Jadi, makin ramailah yang notice & boleh join.

    ReplyDelete
  28. Eh, lupa plak nak sertakan link nya

    http://famf-tower.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  29. saya nak join
    http://atrix96.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  30. joinnnn

    http://www.mialiana.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum.. saya join yer .. terima kasih ..
    http://amysyghana.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  32. wahh...ramai yg join ..good luck

    ReplyDelete
  33. http://gadisoktober.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  34. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. NAK JOINT JUGAK
    http://kakchahjelita.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. salam wawa,

    sy pon join jugak
    http://cikcoklat1235.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  37. nakk jugak..hihi...

    http://adnan-daughter.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. Join



    http://cahayanurlight.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  39. Join.. :)

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html


    Jemput singgah "Senarai Pengomen Tegar Mac, April, Mei, Jun, dan Julai 2015"

    ReplyDelete
  40. saya join...

    http://lyalee.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  41. Wah, meriah! Meriah! Tahniah, Wawa!

    ReplyDelete
  42. kalau tak buat entri boleh join tak...nak juga....

    ReplyDelete
  43. http://www.arzmoha.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  44. http://www.arzmoha.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  45. salam perkenalan..nak join jugak...saya pun neebie dlm dunia blogger ni...
    s

    ReplyDelete
  46. datang bkunjung ke sini balik..nak jugak laa mauk bloglist akak....hihihi..
    http://izatie91.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks zati, insyaAllah akan dimasukkan ke list sahabat vitaminwawa..")

      Delete
  47. salam perkenalan wawa..terima kasih sudi singgah blog ua dan baca entri...ingt nk join juga lahh.. http://housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  48. Join lah ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  49. last minute join..

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  50. sha join ya wawa
    http://www.opzzpinky.my/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  51. sy join :) http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne