Thursday, 6 August 2015

Open House Di Istana Villa

Assalamualaikum wbt,

Terima kasih kepada penjoin segmen wawa, terima kasih sudi support. Segmen wawa masih lagi berjalan sehingga 15 Ogos. Siapa yang masih nak join, sangat-sangat dialukan. Klik SINI terus ke entry SEGMEN.

Tengah hari tadi punya cerita, wawa and the gang di invite ke open house di istana villa rumah sahabat wawa satu company project tahun 2011-2014. Terkejut kan bila sebut istana villa, ingatkan sultan mana yang invite. 

Sebab apa wawa panggi istana villa? Wawa dah lama admire nak pergi masuk jelajah satu rumah kawan ni, cuma waktu tu belum siap lagi. Awal tahun hari tu baru dia pindah. So, hari ni sempena open house memang terbuka sungguh laa kan. 

Wawa tak sempat ambil keseluruhan kawasan rumah, cuma mengintai dari ruang tamu sahaja..kiki Rumah dia memang sangat besar dan luas, kagum sungguh wawa tengok.")

Sempat snap photo raya kami..hihi



Yang tengah-tengah tu tuan rumah..")

SELAMAT HARI RAYA SEMUA, MAAF ZAHIR BATIN..")

Thanks sudi baca & singgah..")

7 comments:

  1. Seronok nya berhari raya kan.. :)

    Insyaallah wana nak join segmen wawa nanti

    ReplyDelete
  2. best dapat beli rumah. sekarang ini pun harga rumah dah makin mahal.

    jemput ke blog saya : http://www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  3. seronoknya berhari raya beramai2...meriah jak suasananya...

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya, wawa~ ^_^

    cantik betul rumah tu.. sesuai ngan namanya..

    ReplyDelete
  5. Salam singgah pagi jumaat sis...seronoknya dapat berkunjung ke rumah sahabat di hari raya ni...

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊