KURANG KALSIUM PUNCA IBU HAMIL KEJANG KAKI

Assalamualaikum wbt, 

Bismillahirrahmanirrahim. 

Selamat tengah hari semua, makan apa lunch? Selamat menjamu selera semua..^_^

Wawa selalu dengar dan ada juga sahabat-sahabat ngadu sakit sangat bila kaki cramp. Ada yang menangis tak tahan rasa sakit tu. Wawa boleh bayangkan macam mana rasa sakit tu, sebab wawa pernah sekali kena. Walaupun cramp sebab bukan hamil tapi kesakitannya Allah saja yang tahu. Betul ke betul ibu2?

Tahukah anda, kekejangan kaki terjadi apabila disebabkan oleh beberapa faktor antaranya ialah kekurangan kalsium dan magnesium dalam darah. Kalsium yang ada pada ibu diserap oleh bayi dalam kandungan. Sebab itu, ibu hamil digalakkan untuk megambil kalsium lebih daripada biasa.

Bagaimana kalau kurang ambil kalsium waktu hamil? Ini contohnya, print screen whatsapp dengan seorang customer.

Sampai merangkak nak gi toilet. Sampai nangis-nangis sakit kawan tu.


Korang pernah tak macam ni? Nak cuba Vitamin OSTEMATRIX ni? Whatsapp wawa 019 996 6576. 
Share:

2 comments:

  1. Yeah, Ostematrix la jwapannye.. rambut pun tak gugur.. best produk shakelee...

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

Follow by Email

About Me

My photo
Mommy to my pretty princess, Suka senyum, suka makan, suka membaca, suka memberi inspirasi, suka menulis

Popular

Followers

HOW TO ORDER

HOW TO ORDER
PLEASE WHATSAPP MOMMY DIRECTLY

Blog Archive

Recent Posts

Total Pageviews

BLOGGER TEAM


Check Page Rank CK Free Auto Backlink\ Kedai Backlink,Backlink Percuma
free web site traffic and promotion

BRAND COLLABORATIONS

Printcious | Syaqist | BPT | Shaklee | Mcdonalds | Desaru Coast Adventure Waterpark | Sensodyne