Sunday, 21 December 2014

Lotte Duty Free

Assalamualaikum, 

Selamat petang semua, buat apa tu? ")

Siapa tahu apa Lotte Duty Free? Dah berbulan paper bag ni ada ngan wawa. Wawa ada mintak dengan budak korea yang duduk sebelah wawa. 

Tak pernah wawa ambil tahu pasal apa yang tulis kat paper bag ni. Wawa buat letak bekas air dan vitamin time gi kerja. Patutlah ada beberapa staff korea cakap, "look familiar this name". Wawa just tanya balik, really?? Hihi..

Tadi baru belek betul-betul, rupanya tak semua negara ada branch dia. Ada 3 negara je jual barangan dia.

Kalau korang nak tahu slebih lanjut, try google Lotte Duty Free. Website jual barangan korea semua..comel gak baju2 dia..")



Wawa bawak letak air masak ngan bekal-bekal makanan je..hihi


Share:

4 comments:

  1. hihi lepas org tanye baru tengok ye x..hihi

    ReplyDelete
  2. Azwar pun first time dengar.. hehe

    ReplyDelete
  3. bolehlh dicari pula apa yg diiklan dlm beg tu kan wawa.

    ReplyDelete
  4. Aah, betul tu anis,kalau tak langsung tk tgk..hihi


    kte sme laa azwar..hehe


    aah, ye kak.. hihi

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊