Tuesday, 25 February 2020

BULAN TERAKHIR JOIN SHAKLEE DENGAN BELIAN PRODUK HARGA JIMAT 10% DARIPADA HARGA AHLI

Assalamualaikum wbt,

BULAN TERAKHIR JOIN SHAKLEE DENGAN BELIAN PRODUK HARGA JIMAT 10% DARIPADA HARGA AHLI






Tinggal lima hari sahaja lagi untuk anda grab PROMOSI JOM SHAKLEE ini.

Seriously mommy cakap, siapa tak geab promosi JOM SHAKLEE ini bakal mengalami kerugian besar. Bila mana uols terlepas promosi dapat beli produk shaklee dengan HARGA LEBIH MURAH DARI HARGA AHLI BIASA.

Kalau uols nak tahu, promosi ini khas untuk ahli baru je.

Tanda kami meraikan kedatangan anda semua dalam keluarga shaklee.🤗

Mommy sendiri tak dapat harga promosi ini tau. 😔

Jadi, untuk uols yang berhajat sama ada,

Nak cuba VIVIX ✅
Nak cuba Youth Skincare ✅
Anda memang pengguna supplemen shaklee ✅
Nak jana income lumayan dibawah bimbingan mommy sendiri ✅

Korang wajib grab promosi JOM SHAKLEE ni tau.

Meh whatsapp, mommy ajar uols macam mana nak grab. Dan mommy explain lebih detail lagi. 😘

Klik sini untuk direct whatsapp mommy.

0 Comments:

Post a comment

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊