Assalamualaikum wbt,

Jangan dicuba kalau takut kulit anda berubah menjadi kulit Erra Fazira. Orang yang benar-benar berani sahaja sanggup merubah kulit yang bermasalah kepada kulit yang lebih cantik dengan menggunakan produk semulajadi. hehe

Kak wawa nak kongsikan testimoni pengguna youth skincare shaklee yang berpuas hati selepas menggunakan skincare semulajadi ini. 

Testimoni youth skincare shaklee

Testimoni youth skincare shaklee, testimoni skincare shaklee, youth skincare, youth skincare shaklee, cod paka shaklee, cod shaklee paka, cod ketengah jaya shaklee, cod kerteh shaklee
Kulit wani in progress, waktu ni wani dah pakai youth.


Kalau ditanya pada wani, kenapa wani sukaaa sangat pada YOUTH SKINCARE ni, tak lain tak bukan sebab wani sendiri dah rasa kesannya! ❤

✔ Dari kulit kusam kepada glowing.

✔ Dari penuh parut kepada kuranggg banyak. 

✔ Dari jerawat naik bagai nak rak kepada dah segan nak naik.

✔ Dari nampak gelap sebab banyak parut sekarang dah nampak cerah sebab parut dah kurang. Yeay! 

✔ Dari kulit berminyak sangat especially kat T-zone tu, sekarang tak lagi! Yeay!


Testimoni youth skincare shaklee selepas 5 bulan

Testimoni youth skincare shaklee, testimoni skincare shaklee, youth skincare, youth skincare shaklee, cod paka shaklee, cod shaklee paka, cod ketengah jaya shaklee, cod kerteh shaklee
Kulit wani selepas menggunakan youth

- SYAZWANI GHAZALI

Best kan bila kulit kita yang penuh dengan jerawat, kini kembali licin tanpa sebarang parut. Sudah tentu perasaan itu tak dapat digambarkan dengan kata-kata. Hanya orang yang mengalami masalah ini sahaja faham perasaan betapa gembiranya hati. Betul kan?

Selain daripada masalah kulit seperti wani kembali berseri bebas dari parut dan jerawat, pengguna youth yang lain juga turut gembira apabila masalah kulit yang mereka hadapi juga dapat diatasi selepas menggunakan youth skincare.

Nak tengok testimoni depa jugak? Anda  boleh klik perkataan TESTIMONI YOUTH SKINCARE ini. Jika anda berminat, boleh hubungi kak wawa di link whatsapp di bawah atau butang wasap warna hijau dibahagian bawah belah kanan juga.

Team BYG
019-9966576 (Mommy Wawa) 
BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Paka/Kerteh/Ketengah Jaya
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Paka, Kerteh & Ketengah Jaya

0 Comments