Testimoni Jeragat Hilang Selepas 3 Bulan Pakai Youth Skincare

Testimoni Jeragat Hilang Selepas 3 Bulan Pakai Youth Skincare Shaklee.

Assalamualaikum wbt,

Testimoni Youth Skincare selepas 3 bulan menggunakan skincare ini, Anne berkongsi rahsia bebaskan jeragat tanpa supplemen.

Ramai yang tahu bahawa, untuk bebaskan kulit wajah dari jeragat memang sesuatu yang agak sukar. Dengan penggunaan skincare yang bebas bahan kimia, ia memerlukan masa yang agak lama untuk kembali seperti biasa. Jika diambil bersama supplemen, pastinya proses menghilangkan jeragat menjadi lebih mudah. 

Jom kita ikuti perkongsian dari pengguna Youth Skincare Shaklee iaitu Anne. 

Ni pipi kanan sy.


A tu 3 ari guna youth jeragat kuar mengejut. Melarat2 1 pipi. Pipi kiri pun sama. Kat 2 week jugak la kuar macam merayap2 bintik2 itam tu.

B tu pic ari ni baru kejap tadi snap coz nak buat testimoni kat sini 😅
Pic ni muka free, tanpa sapu apa2 pun. Just cuci muka ngan cleanser youth nak zohor tadi je. 

Dlm tempoh guna youth tu macam2 hal jadi kat kulit 😂.. masa tu sy guna full set. Selain jeragat kuar, kulit muka jadi cam sensitif gitu. Mudah merah, gatal. Merah n gatal ni ilang bila sapu krim malam. Petang pun sy sapu krim malam 😅 pasal kulit rasa sejuk n kurang merah gatal tu. 

Kawan grup ni suggest just guna basic je dulu. So sy guna basic sampai 2 month. Alhamdulillah merah n gatal2 tu takde langsung. Kat 2 month tu baru perasan jeragat ada yg pudar. 

Now dah kat 3 month youth, baru 3 minggu sy guna serum (guna malam 1x seminggu sahaja). Dan baru minggu ni sy start guna radiance c&e. 1 kapsul boleh guna 4x (4 malam).
Sy guna youth tanpa apa2 supplement. Lambat sikit la kot pemulihan kulit ni. Tapi alhamdulillah dah banyak nampak perubahan. 

✅ Jeragat pudar n ada yg dah ilang pun
✅ Pori2 halus
✅ Kulit lembut, cerah n lembap
✅ Kulit susah dah nak burn dengan moisturiser youth. Kalo dulu mudah gelap muka siap ada line tudung keliling muka 😅

Next week sy nak start makan vita C plus shaklee 😍

Jika anda alami masalah kulit berjeragat seperti Anne dan ingin mencuba YOUTH SKINCARE shaklee, boleh hubungi kami seperti no yang tertera dibawah. 
Info lanjut tentang Youth Skincare

Hubungi kami: 

019-9966576 (Kak Wawa)

BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant

COD Bandar Penawar

1 comment:

vitamin Syaza said...

wah tahniah kak wawa :)