Testimoni Detox & Youth Skincare : Badan Kurus, Kulit Cantik

Testimoni Detox & Youth Skincare : Badan Kurus, Kulit Cantik

Assalamualaikum wbt,

Pernah tak impikan dapat badan impian dari saiz xxl ke saiz s? Kak wawa yakin dengan semua wanita mahupun lelaki PASTI inginkan bentuk badan impian yang mana lebih ideal dan sihat. Ia bukan sahaja untuk kecantikan dan kepuasan diri, malah yang lebih utama adalah kesihatan yang lebih baik. 

Setuju tak? Kita akan rasa badan lebih berat apabila berat badan semakin bertambah. Apabila nak solat, nak duduk, nak bangun pun badan rasa berat, rasa malas. Kan? 

Jadi, untuk kurus bukan kehendak tetapi keperluan kepada semua orang supaya kehidupan kita menjadi lebih baik dan sihat.

Testimoni set detox shaklee dan testimoni youth skincare shaklee, inilah kesan atau shaklee effect pada Kak Ija selepas konsisten amalkan set detox dan youth skincare.

Perubahan yang langsung tak dijangka
BILA KO TGK GAMBO KO YG LAMA-LAMA!

Testimoni set detox shaklee turun 12.5kg

Betoi ke ni aku?
Nak tgk gambo lama2 pun tak selera kan

Masa ni....bkn je berat naik
Dah le perut buncit MCM orang pregnant
Muka jerawat bermaharajalela.... Tanpa segan silu berumah di muka akak

Geram nya lak tengok.

Puas fikirkan .... Bagaimana nak atasi masalah yang melanda diri ni

Lastnya...... Keputusan muktamad kak Ija ambik 
Start 2/1/2018... Aku perlu buat perubahan... Aku perlu kawal pemakanan
Aku perlu start balik SET KURUS SHAKLEE yang pernah aku ambik dulu.. yang pernah buat aku Turunkan berat sampai berat aku 48KG. Kalau dulu aku boleh.... Kenapa tidak sekarang!

Alhamdulillah...

Berkat kawal permakanan, konsisten set kurus Shaklee.... detox... Aku berjaya Turunkan berat sebanyak 12.5KG dalam masa 4bulan lebih.

Perut yang dulu buncit pun dah kembali rata 😊

Testimoni youth skincare shaklee

Jerawat kat muka pun beransur-ansur pulih.mana jerawat yang bermaharajalela tu pun dah beralih arah....mereka dah segan menumpang kat pipi ni. Yang degil2 yang tak sedor diri je masih tinggal lagi 🤣🤣🤣

Bestnya kan bila kita berjaya buat satu perubahan dekat diri kita sendiri

Nak berdampingan dengan en.abang pun dah tak segan dah... 

Korang?????

Yang nak lakukan perubahan... Xreti MCM mana nak mula... Jom Wa Akak..... Akak bantu!

#detox
#jomkurus
#kurussihat
#langsing

•••••
Testimoni sebenar drpd
FB : Nor Azliza Sahin


Apa yang ada dalam Set Detox Shaklee? Boleh tekan di Sini. Ingin dapatkan Youth skincare shaklee? Baca dulu apa yang ada dalam set skincare ini di Sini.


Hubungi kami: 

019-9966576 (Kak Wawa)

BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant

COD Bandar Penawar

1 comment: