Rezeki Di Pagi Selasa

Assalamualaikum wbt,

Jarang sangat kak wawa update aktiviti bisnes dalam blog kan, biasanya lebih kepada info sahaja. Ye laa, orang banyak mencari di google hanya menaip tentang info-info produk, testimoni, cara makan dan sebagainya. Jarangkan orang nak cari, berapa jumlah dia jual hari ni. Betul ke betul? Hehe.

Sekadar untuk meriahkan blog kak wawa di pagi selasa ni. Jemputlah baca naa, kalau sudi drop laa comment satu dua, tanda kehadiran uols ke sini.😊

Pagi ni masuk order lagi, alhamdulillah. 

Omega Guard & Bcomplex.

Baru je lepas submit order ke hq Vitamin C, Omega Guard, Ostematrix, Vitalea, Cream Herbal Blend, semua ni semua hot item yang orang duk cari.

Alamak, terlepas pandang pulak Bcomplex haa. Biasanya kak wawa order untuk stok, memang complete item yang hot ni termasuk Bcomplex.

Dah terlepas, kejap lagi laa kita order balik sekali dengan fresh laundry shaklee.😍

Ada yang nak cuba bitamin macam kak wawa makan untuk baby? Boleh risik2 kak wawa tau.

Pagi ni kita makan Omega + Bcomplex + Vita C. Vitalea baru je habis.πŸ˜„

Pagi2 ni baby aktif sangat, sejak kak wawa bangun awal pagi tadi lagi. Belum lagi celik mata, dah rasa baby duk bergerak2.

Bagus ni baby mami, malam2 dah diam dia sekarang. Orang kata kena ajar dari dalam kandungan lagi. So, mami nak biasakan rutin dia dengan kita tiap2 hari mami cakap, siang adik boleh main banyak2, nak gerak macam mana pun boleh. Tapi, malam waktu tidur. Tak boleh aktif sangat, kena tidur malam. Orang tak main malam2. πŸ˜„

Alhamdulillah, sangat mendengar kata. Siang je dia aktif. Malam dah diam je, tidur lew teww.πŸ€—

Dulu mami selalu cerita dia aktif malam kan. Sekarang dah macam mami, siang aktif, malam tiduq.πŸ˜˜πŸ‘ΆπŸ»

vitamin harian ketika hamil kak wawa

2 comments:

aryan azra said...

Alhamdulillah rezeki... ye lah anak2 kena ajar dari awal kan dari dalam perut lagi

ejulz said...

Alhamdulillah.. semoga dimurahkan rezeki :)