Alhamdulillah, Menang Giveaway Sitiyangmenaip

Alhamdulillah, Menang Giveaway Sitiyangmenaip.

Assalamualaikum wbt,

Syukur alhamdulillah, masuk ofis pagi ni dan terus turn on PC. Dah lama berpisah dengan pc sendiri gara-gara balik bercuti ke kampung selama 5 hari. Seronok balik kampung, macam-macam aktiviti kami buat termasukkanlah hantar mak ayah pergi airport untuk menunaikan Haji, makan durian, makan tepi pantai, makan besar di kedai femes Pantai Kelulut, makan durian, makan rambutan dan macam-macam. hihi

Bila turn on pc, terus laa bukak blog. Bila bercuti ni, blog pun turut cuti sama. Lima hari juga dia bercuti. hehe

Part pertama yang kak wawa buka blog adalah bahagian comment awaiting approved. Bila buka terpampang pesanan dari blogger Sitiyangmenaip, "Tahniah ada sesuatu untuk anda". Terus laju-laju kak wawa singgah ke blog sini. Tengok-tengok, wowwwww aku menang laa. hihi


Alhamdulillah, rezeki baby dalam perut ni. Murah sangat rezeki, dapat macam-macam hadiah dah. Terima kasih Allah. 

1 comment: