Rawat Kaki Merekah Dengan Cream Herbal Blend Shaklee

Rawat Kaki Merekah Dengan Cream Herbal Blend Shaklee.

Assalamualaikum wbt,


Semalam kak wawa bersembang dengan roomate tentang anak, macam-macam ragam anak nak membesar ni. Kadang mencuit hati, lucu, risau, bimbang, semua ada perasaan seorang ibu kan? Anak-anak kecil, semuanya happy bagi mereka. Enjoy dengan kehidupan 'Childhood" dieorang kan.

Entah macam mana, tiba-tiba keluar pula cerita tentang tumit kaki merekah. Oh ya, asbab roomate kak wawa duk pegang-pegang kaki dia. Terus dia terkeluar cakap, katanya dah kena sound dengan suami sebab kulit kaki dah kasar, jadi tajam-tajam.

Hahahaha.. Tahu tak, suami-suami ni jarang nak sound-sound isteri kan, tapi kalau dah tak tahan sangat baru dia berbunyi. Betul dak? Kak wawa assume macam suami kak wawa laa laki-laki uols tu, dia takkan senang-senang nak sound bini sebab takut bini kecil hati. Habis-habis dia akan berkias untuk bagitau sesuatu tanpa mengguriskan perasaan kita. Kan?

Contohnya macam tumit kaki keras ke. Suami kak wawa dia jenis cakap berlapik, biasanya dia akan tegur macam ni. Ehh, kenapa dengan tumit kaki sayang ni. Meh sini nak tengok, sambil-sambil dia belek kaki kita. Baru kita perasan, ehh tumit kasar laa. Macam mana erk nak buat.So, dari situ kita akan cuba cari solusi untuk atasi masalah yang kita hadapi iaitu tumit kasar. kiki

Solusi kak wawa sangat mudah, ambil sahaja cream herbal blend dan rajinkan diri untuk sapu setiap pagi dan malam sebelum tidur. Kalau malas sangat, suami yang tolong sapukan. hehe

Alhamdulillah, kak wawa dah lama tak alami masalah kulit tumit kaki kasar sejak-sejak sapu cream herbal blend. Terus kak wawa suggest pada roomate, dan-dan tu jugak dia rembat ambil 1 tube. hihi

Uols, yang ada masalah tumit kaki merekah kak wawa suggest ambil dan sapu cream herbal blend ni. Tak mahal pun untuk 1 tube, cuma rm37.50 (113g), boleh tahan lama tau. Kak wawa dah guna hampir 5 bulan masih banyak lagi haa. 

Bukan itu sahaja, cream herbal blend ni multipurpose tau. Boleh guna untuk macam-macam emergency seperti kena minyak panas, iron panas, air panas, gatal-gatal, eczema, pelindung dari gigitan serangga dan lain-lain.


Nak cuba? Boleh order dengan kak wawa ye.

Hubungi kami: 

019-9966576 (Kak Wawa)

BYG Families
Page FB : Kedai Vitamin Pengerang
Your Certified Shaklee Product Consultant

COD Bandar Penawar
Pengeposan ke seluruh Malaysia  

2 comments:

nia said...

Menarik tu..

vitamin Syaza said...

Best! Dah guna :)