Koleksi Design Bilik Tidur Warna Putih

Assalamualaikum wbt,

Semua orang ada impian untuk miliki kediaman yang cantik dan mewah bukan? Hari ni kak wawa tak nak share rumah kediaman cuma nak kongsikan gambar yang kak wawa ambil dari google jugak. hihi

Kak wawa yakin semua sahabat juga punyai taste atau citarasa sendiri dalam menghias kediaman terutamanya bilik tidur utama. Begitu juga dengan kak wawa, suka dengan konsep warna cerah seperti hotel. Simple, kemas dan menarik. Kan ramai yang suka pergi hotel, apa kata kita hias internal design bilik tidur rumah kita dengan design yang menarik dan cantik.

Nak tengok tak? 








Cantikkan? Tema warna cerah dan minimalist perabot dalam bilik. Semoga memberi inspirasi kepada anda yang sedang mencari tema dan idea macam mana nak design dan susun perabot dalam bilik tidur.

Kredit : gambar pakcik google

8 Comments

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊