Koleksi Design Bilik Tidur Tema Warna Putih

Koleksi Design Bilik Tidur Warna Putih

Assalamualaikum wbt,

Semua orang ada impian untuk miliki kediaman yang cantik dan mewah bukan? Hari ni kak wawa tak nak share rumah kediaman cuma nak kongsikan gambar yang kak wawa ambil dari google jugak. hihi

Kak wawa yakin semua sahabat juga punyai taste atau citarasa sendiri dalam menghias kediaman terutamanya bilik tidur utama. Begitu juga dengan kak wawa, suka dengan konsep warna cerah seperti hotel. Simple, kemas dan menarik. Kan ramai yang suka pergi hotel, apa kata kita hias internal design bilik tidur rumah kita dengan design yang menarik dan cantik.

Nak tengok tak? 








Cantikkan? Tema warna cerah dan minimalist perabot dalam bilik. Semoga memberi inspirasi kepada anda yang sedang mencari tema dan idea macam mana nak design dan susun perabot dalam bilik tidur.

Kredit : gambar pakcik google

8 comments:

Sheila Adziz said...

cantiknya warna2 putih ni kemas bersih jer....

Shafyqah Azry said...

cantiknya. rasa tenang je warna putih

Rizziela said...

cantiknya

Najah Mustapa said...

cantik! saya pun suka tema macam ni. simple and minimalist.

Kak Wawa said...

@Sheila Adziz

kannn, nampak kemas je.. wawa suka sangat colorputih ni, feeling2 duk hotel.. hehe

Kak Wawa said...

@Shafyqah Azrykannn fyqah.. hihi

Kak Wawa said...

@Rizziela

nice snagattt..

Kak Wawa said...

@Najah Mustapa

betul2, simple dan trendy.. hehe