Smoothie Kurma Di Pagi Hari Minggu

Assalamualaikum wbt,

Smoothie Kurma Di Pagi Hari Minggu

Hai semua, selamat berhujung minggu. Apa aktiviti uols hari ni? Kak wawa macam biasalah, hujung minggu kalau tak keluar aktiviti documentation bisnes laa. 

Simpan dan rekod database customer, tulis nota-nota kelas yang dah ketinggalan sebelum ni, follow up customer, anak-anak atau agen-agen berdaftar bawah wawa, prospek dan semua lah. 

Pagi ni kak wawa mula dengan berkemas, cuci kain dan masak macam lambat pula boleh makan. Perut dah lapar ni, terus laa wawa shake2 smoothie dengan blender ferrano yang warna merah cantik tu.

Pagi ni kak wawa buat smoothie kurma campur esp dan mealshakes. Yummy, jom minum!


4 comments:

Siti Nurzafirah said...

wow ! smoothies kurma.. sedap tu.. MZ sukaa.. nak2 dengan Shaklee pulak.. berkhasiat

Siti Rohaida Yusof said...

best ni,kalau puasa minum ni memmang kenyang dan tak rasa lapar

Rabiahtul Adawiyah said...

esp mmg kenyang

ayunie ramli said...

sedapnya nampak... dahaga ni elok mnum kalau sjuk sikit.