Smoothie Kurma Di Pagi Hari Minggu - KAK WAWA - Health & Beauty Tips, Lifestyle, Food, Travel and Review

Smoothie Kurma Di Pagi Hari Minggu

Assalamualaikum wbt,

Smoothie Kurma Di Pagi Hari Minggu

Hai semua, selamat berhujung minggu. Apa aktiviti uols hari ni? Kak wawa macam biasalah, hujung minggu kalau tak keluar aktiviti documentation bisnes laa. 

Simpan dan rekod database customer, tulis nota-nota kelas yang dah ketinggalan sebelum ni, follow up customer, anak-anak atau agen-agen berdaftar bawah wawa, prospek dan semua lah. 

Pagi ni kak wawa mula dengan berkemas, cuci kain dan masak macam lambat pula boleh makan. Perut dah lapar ni, terus laa wawa shake2 smoothie dengan blender ferrano yang warna merah cantik tu.

Pagi ni kak wawa buat smoothie kurma campur esp dan mealshakes. Yummy, jom minum!


4 comments:

  1. wow ! smoothies kurma.. sedap tu.. MZ sukaa.. nak2 dengan Shaklee pulak.. berkhasiat

    ReplyDelete
  2. best ni,kalau puasa minum ni memmang kenyang dan tak rasa lapar

    ReplyDelete
  3. sedapnya nampak... dahaga ni elok mnum kalau sjuk sikit.

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah comment. Semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu..😊

@templatesyard