Bisnes : Trip Mewah Bersama Shaklee

Assalamualaikum wbt,


Malam tadi kelas dengan Master Amir.


"RASAI PENGALAMAN TRIP MEWAH BERSAMA SHAKLEE"


Serius teruja gila, shaklee bukan bagi trip biasa-biasa. Kak wawa yakin sangat, trip shaklee langsung tak sama dengan trip yang orang lain tawarkan. Agen-agen pelancongan tawarkan serius tak sama langsung.

Apa yang special sangat trip mewah bersama shaklee? Sebelum tu kak wawa nak ucapkan Tahniah kepada mentor kak wawa a.k.a upline yang paling best iaitu Aeinna Musa kerana bakal belayar pada 2 May nanti. Trip ini ganti kepada trip local sebab sekarang dah tak ada trip local cuma ada pelayaran mengelilingi negara mediterranean selama beberapa hari. Haa, ini pun best juga. Nanti next entry wawa share ye.

Berbeza dengan trip international, trip mewah bersama shaklee mengambil masa lebih lama iaitu lebih kurang 8 hari 7 malam. Trip ini kita boleh pilih sama ada nak Umrah atau Trip international. Ok takpe, kita lihat apa istimewanya trip mewah bersama shaklee ni.

Nak tau tak kenapa Trip Mewah Bersama Shaklee best? 

🌈 Shaklee spend duit untuk setiap pax antara RM20k~RM25k 

🌈 Harga tiket pergi sahaja dah cecah RM6k~RM7k

🌈 Percutian 8 hari 7 malam (penuh dengan aktiviti di tempat exclusive)

🌈 Shaklee bagi free luggage Set harga sebenar RM1500

🌈 Tenpat penginapan 1 malam berharga RM1300~ RM1500 

🌈 Shaklee bagi lagi duit poket

🌈 Paling best pergi musim sejuk segala mak nenek sweater shaklee bagi lebih kurang 2-3 helai sweater 😱 yang harga ratus ~ ribu ish2🙂

🌈 Shaklee suka buat suprise bila masuk bilik hotel, bermacam2 goodies shaklee bagi. Setiap malam plak tu

🌈 Paling best, sepanjang trip ada sahaja shaklee bagi supplemen exclusive kepada peserta, antaranya dapat 2 botol vivix setiap seorang. 😱😱


Memang banyak pengalaman dan kemewahan trip shaklee. Tak zabar nak bersama trip shaklee. Semalam Master Amir pun dah bagi tips macam mana nak grab trip meeah ni. 😍😍


Jom BYG, kita meroket sama2. 🚀🚀🚀


Jika anda nak bersama team kami pun boleh, sangat dialu2kan.😉


2 comments:

Lyssa Faizureen said...

Hi, singgah sini jugaa.. nk shout kt shoutbox, tak jumpee.. hihih. <3

Siti Nurzafirah said...

seronoknya dapat suprise macam ni sekali sekala kan