Showing posts from April, 2018Show All
Bisnes : Trip Mewah Bersama Shaklee

Assalamualaikum wbt, Malam tadi kelas dengan Master Amir. "RASAI PENGALAMAN TRIP MEWAH BERSAMA SHAKLEE" Serius teruja gila, shaklee bukan bagi trip biasa-biasa. Kak wawa yakin sangat, trip shaklee langsung tak sama deng…

Smoothie Kurma Di Pagi Hari Minggu

Assalamualaikum wbt, Smoothie Kurma Di Pagi Hari Minggu Hai semua, selamat berhujung minggu. Apa aktiviti uols hari ni? Kak wawa macam biasalah, hujung minggu kalau tak keluar aktiviti documentation bisnes laa.  Simpan dan rekod …

Orang Malaysia Memang Kaya Beli 4 Botol Vivix

Assalamualaikum wbt, Orang Malaysia Memang Kaya Beli 4 Botol Vivix. "Customer makan sendiri order 4 botol vivix + 2 dishwash tadi. MasyaAllah Alhamdulillah! Beli vivix untuk mak ayah dia gout + darah tinggi"…

Belian Shaklee Customer Hampir RM1500

Assalamualaikum wbt, Belian produk shaklee oleh customer hampir RM1500 sehari. Percaya dak wawa cakap, customer wawa ni cuma seorang cikgu tadika. Beliau sanggup spend duit semata-mata untuk kesihatan dan produk yang berkual…

Skincare Terbaik Untuk Ibu Hamil

Assalamualaikum wbt, Skincare terbaik untuk ibu hamil. Senang ke susah nak cari? Bolehkah ibu hamil menggunakan skincare? Persoalan yang ramai ibu-ibu hamil diluar sana keliru dan ambil keputusan untuk tidak memakai apa-apa …

Testimoni ESP Shaklee Kulit Cantik Cerah Mulus

Assalamualaikum wbt, Testimoni ESP Shaklee kulit cantik cerah mulus, semestinya menjadi idaman setiap orang. Tak kira remaja, wanita, mahupun lelaki. Kecantikan asli sentiasa jadi dambaan kan? Tak nak laa cantik sebab ma…

9 Sumber Vitamin C Semulajadi

Assalamualaikum wbt, 9 sumber vitamin c semulajadi. 9 sumber vitamin c semulajadi ini memang mudah didapati dalam kehidupan seharian. Bila pergi dapur nampak sumber vitamin c semulajadi. Bila pergi pasar, nampak lagi sumber vitam…

Suami, Nak Isteri Cantik Sila Bagi Vivix Shaklee!

Assalamualaikum wbt, Vivix Shaklee sesuai untuk mencantikkan isteri!") Kak wawa baru habis baca kat blog byshaz  yang dia share kisah rumah tangga. Lawak, kelakar dan macam tak lagik dek akal pun ada. Kak wawa meman…

Vivix Minuman Botani Yang Lazat

Assalamualaikum wbt, Vivix Minuman Botani Yang Lazat. Vivix berwarna purple gelap dan berperisa seperti anggur pekat, uniknya vivix tidak mengandungi sebarang perisa. Namun, kandungan 4 bahan utama di dalam vivix menghasilka…

56 Persoalan Tentang ESP Shaklee

Assalamualaikum wbt, Bila tengok dan baca tentang ESP shaklee, banyak persoalan terbuku di minda. Taak tahu nak tanya kat siapa. Haa, kak wawa faham sangat sebab kak wawa dulu pun macam tu. Apa kata baca kat sini naa..")…

Set Menyusu Shaklee Bukan Sekadar Banyakkan Susu Badan

Assalamualaikum wbt, Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua :) How Shaklee changed my life? Saya mula menggunakan Shaklee sejak October 2010 sewaktu anak saya, Zahin berusia sebulan. Bulan ini marks my 2-year anniversary consumin…

Perniagaan Shaklee Hanya Bermodalkan RM68.90 Sahaja

Assalamualaikum wbt, Perniagaan Shaklee Hanya Bermodalkan RM68.90 Sahaja. Perniagaan shaklee adalah perniagaan yang paling mudah dan menguntungkan. Tiga langkah mudah yang perlu diterapkan dalam setiap diri shaklee ind…

Borang Pendaftaran Online Shaklee untuk Mendaftar Jadi Ahli Shaklee 2018

Assalamualaikum wbt, Borang Pendaftaran Online Shaklee untuk Mendaftar Jadi Ahli Shaklee 2018 Bagaimana mendaftar menjadi ahli shaklee? Ada 2 cara boleh pilih, iaitu : 1 . SMS ' Daftar Ahli Shaklee ' ke 0…

SUPPLEMEN SHAKLEE UNTUK KULIT BERMINYAK

Assalamualaikum wbt, Kulit berminyak adalah suatu keadaan yang disebabkan oleh kalenjar sebaceous terlebih aktif, sehingga menghasilkan zat yang disebut sebum. Ketika kulit menghasilkan sebum berlebihan, menjadikan kulit leb…

Part 1 : Koleksi Testimoni ESP Shaklee 2018

Assalamualaikum wbt, Apa khabar sahabat kak wawa hari ini? Kak wawa doakan semoga dikurniakan kesihatan yang baik, dikurniakan rezeki yang melimpah ruah. Pernahkan anda mendengar tentang ESP shaklee? Kak wawa yakin, kebanya…