Testimoni Youth Skincare Shaklee Seawal 7 Hari

Assalamualaikum wbt,

Testimoni Youth Skincare Shaklee Seawal Tujuh Hari. Wowww sangat, bila kak ayu (sideline) kak wawa sharing shaklee effect beliau selepas mengguna Youth Skincare Shaklee.

Boleh baca sampai bawah pengalaman Kak Ayu sendiri selepas menggunakan Youth Skincare Shaklee. Ramai yang berminat untuk dapatkan set Youth skincare ini kerana memang-memang terbaik. 

Youth skincare shaklee disahkan bahawa bebas bahan kimia sebanyak 1500 yang bahaya. INFO MENARIK TENTANG YOUTH.

Testimoni Youth Skincare Shaklee Seawal 7 Hari

D A Y 8 - Results!

Yeay! Semalam dah genap 7 hari Kak Ayu pakai set Basic Youth TANPA Moisturizer, Serum & Radiance C+E 😊
.
Kak Ayu terfikir jugak ada ke perubahan kat kulit Kak Ayu? πŸ€”

Shaklee kata 7 hari penggunaan dah boleh nampak perubahan.
.
Maka tadi masa tengah tunggu #AmmarRifqi balik sekolah Kak Ayu pun acah-acah selfie kat dalam kereta (tanpa filter) 😎
.
Aih..tengok sama ja takde perubahan apa pun. Masalah-masalah yang timbul sejak 6 bulan tak pakai apa-apa Moisturizer (hanya pakai pencuci Nutriwhite je) masih ada.
.
😣 Kulit jadi kering walaupun dah minum air lebih 3 liter
😣 Kulit jadi kusam
😣 Kulit jadi mengelupas teruk, rasa kasar macam kertas pasir jer kalau pegang
😣 Kulit dah mula ada jeragat
😣 Pori-pori terbuka besar
😣 Pigmentasi banyak
😣 Garis-garis halus semakin ketara (yer la dah nak masuk 40an kan)
.
Pakai Youth 7 hari ni ada la rasa kulit kering yang mengelupas tu dah berkurangan dan kulit jadi lembut 😍
.
Tak mengharap pun akan dapat results yang WOW dalam masa 7 hari guna ni.
.
Tapi bila Kak Ayu compare dengan gambar yang Kak Ayu suruh suami ambik sebelum pakai Youth tu, Kak Ayu macam pelik skit πŸ€”
.
Dah macam rupa orang lain pun ada πŸ˜†
Btul ke ni muka Kak Ayu? πŸ˜…
.
Aih..pencahayaan matahari ja kot ni tu nampak macam cerah ja kan 😁
.
Tapi lepas tu Kak Ayu compare lagi dari jarak dekat plak.
.
Hasilnya 😲😲😲
Macam tak percaya jugak!
.
πŸ’ƒGaris-garis halus bawah mata dah kurang!
πŸ’ƒEye beg kurang!
πŸ’ƒPart-part yang teruk mengelupas tu pun dah kurang sesangat!
πŸ’ƒMuka nampak lebih bermaya 😍
.
Tinggal part jeragat, pigmentasi, dan pori-pori yang masih perlu dirawat (yang ni keja Serum & Radiance C+E) 😁

Wah! Rasa best giler tadi bila nampak perubahan jelas tu πŸ’ƒ
.
Uolls boleh zoom besar setiap gambar tu tengok sendiri part-part masalah kat kulit Kak Ayu sebelum & selepas 😊
.
Haih! Baru pakai basic set dah dapat results camni agak-agak kalau pakai 1 set ada macam Dato Siti tak 🀣🀣🀣


testimoni youth skincare shaklee, testimoni youth rakyat malaysia, testimoni youth skincare shaklee orang malaysia,  youth skincare shaklee, youth skincare, Set Penjagaan Wajah Awet Muda Shaklee, Set Penjagaan Wajah Shaklee, Youth Look Younger Longer, Youth Skincare Shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, Bulan March Skin Care Terbaru Di Lancarkan, Pengedar Shaklee pengerang, pengedar shaklee set skin care shaklee, Set Skincare terbaik, skin care semulajadi, skincare shaklee untuk kulit berminyak skincare shaklee untuk kulit kering skin care shaklee untuk jerawat testimoni skin care shaklee skin care shaklee untuk jeragat harga skincare shaklee   Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children  Makanan Kesihatan Shaklee Untuk Kanak-Kanak, Multivitamin Kana-kanak, Product, Produk, Produk Label, Vita-Lea For Children, Vita-Lea For Kids, Pengedar shaklee johor, pengedar vivix johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children

testimoni youth skincare shaklee, testimoni youth rakyat malaysia, testimoni youth skincare shaklee orang malaysia,  youth skincare shaklee, youth skincare, Set Penjagaan Wajah Awet Muda Shaklee, Set Penjagaan Wajah Shaklee, Youth Look Younger Longer, Youth Skincare Shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, Bulan March Skin Care Terbaru Di Lancarkan, Pengedar Shaklee pengerang, pengedar shaklee set skin care shaklee, Set Skincare terbaik, skin care semulajadi, skincare shaklee untuk kulit berminyak skincare shaklee untuk kulit kering skin care shaklee untuk jerawat testimoni skin care shaklee skin care shaklee untuk jeragat harga skincare shaklee   Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children  Makanan Kesihatan Shaklee Untuk Kanak-Kanak, Multivitamin Kana-kanak, Product, Produk, Produk Label, Vita-Lea For Children, Vita-Lea For Kids, Pengedar shaklee johor, pengedar vivix johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children


testimoni youth skincare shaklee, testimoni youth rakyat malaysia, testimoni youth skincare shaklee orang malaysia,  youth skincare shaklee, youth skincare, Set Penjagaan Wajah Awet Muda Shaklee, Set Penjagaan Wajah Shaklee, Youth Look Younger Longer, Youth Skincare Shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, Bulan March Skin Care Terbaru Di Lancarkan, Pengedar Shaklee pengerang, pengedar shaklee set skin care shaklee, Set Skincare terbaik, skin care semulajadi, skincare shaklee untuk kulit berminyak skincare shaklee untuk kulit kering skin care shaklee untuk jerawat testimoni skin care shaklee skin care shaklee untuk jeragat harga skincare shaklee   Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children  Makanan Kesihatan Shaklee Untuk Kanak-Kanak, Multivitamin Kana-kanak, Product, Produk, Produk Label, Vita-Lea For Children, Vita-Lea For Kids, Pengedar shaklee johor, pengedar vivix johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children


testimoni youth skincare shaklee, testimoni youth rakyat malaysia, testimoni youth skincare shaklee orang malaysia,  youth skincare shaklee, youth skincare, Set Penjagaan Wajah Awet Muda Shaklee, Set Penjagaan Wajah Shaklee, Youth Look Younger Longer, Youth Skincare Shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, Bulan March Skin Care Terbaru Di Lancarkan, Pengedar Shaklee pengerang, pengedar shaklee set skin care shaklee, Set Skincare terbaik, skin care semulajadi, skincare shaklee untuk kulit berminyak skincare shaklee untuk kulit kering skin care shaklee untuk jerawat testimoni skin care shaklee skin care shaklee untuk jeragat harga skincare shaklee   Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children  Makanan Kesihatan Shaklee Untuk Kanak-Kanak, Multivitamin Kana-kanak, Product, Produk, Produk Label, Vita-Lea For Children, Vita-Lea For Kids, Pengedar shaklee johor, pengedar vivix johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children



testimoni youth skincare shaklee, testimoni youth rakyat malaysia, testimoni youth skincare shaklee orang malaysia,  youth skincare shaklee, youth skincare, Set Penjagaan Wajah Awet Muda Shaklee, Set Penjagaan Wajah Shaklee, Youth Look Younger Longer, Youth Skincare Shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, Bulan March Skin Care Terbaru Di Lancarkan, Pengedar Shaklee pengerang, pengedar shaklee set skin care shaklee, Set Skincare terbaik, skin care semulajadi, skincare shaklee untuk kulit berminyak skincare shaklee untuk kulit kering skin care shaklee untuk jerawat testimoni skin care shaklee skin care shaklee untuk jeragat harga skincare shaklee   Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children  Makanan Kesihatan Shaklee Untuk Kanak-Kanak, Multivitamin Kana-kanak, Product, Produk, Produk Label, Vita-Lea For Children, Vita-Lea For Kids, Pengedar shaklee johor, pengedar vivix johor pengedar shaklee pengerang pengedar vivix shaklee Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials vitalea for children


Set Penjagaan Kulit Youth ini TELAH dilancarkan pada HARI INI 1 March 2018, bagi yang berminat boleh hubungi kami sekarang untuk dapatkan PROMOSI YOUTH SKINCARE SHAKLEE


Selepas menggunakan set Youth Skincare shaklee selama 20 hari, perubahan ketara dan jelas kak wawa rasai.

  1. Garis halus dibawah mata semakin berkurang
  2. Kulit lebih lembut dan halus
  3. Liang pori mengecil dan hampir hilang
  4. Jerawat lebih cepat mengecut
  5. Parut sudah menghilang
  6. Kulit semakin cerah
  7. Tiada lagi kulit mengelupas
  8. Lingkaran bawah mata semakin hilang

Ingin rasai sendiri pengalaman bersama Youth Skincare Shaklee? Kemaskini harga yang kak wawa senaraikan diatas.

Senarai harga diatas adalah harga runcit, dimana menjadi 1 kesalahan untuk menyiarkan harga ahli. Harga ahli special untuk customer berdaftar sahaja.

Ingin dapatkan harga Youth Skincare 20-30% dari harga pasaran, sertai kami bersama BYGFamily.

PENGUMUMAN: PROMOSI BELIAN COMPLETE SET YOUTH SKINCARE UNTUK BULAN MARCH 2018

Apa yang uols dapat dengan belian fullset Youth Skincare ni?

If order sekarang, korang dapat semua kat bawah ni 😘 :
πŸ’ž Youth Luminious Gel Oil Cleanser
πŸ’ž Youth Perfecting Skin Toner
πŸ’ž Youth Activating Serum
πŸ’ž Youth Age Defense Moisturizer SPF50
πŸ’ž Youth Advanced Renewal Night Cream
&
❤️ FREE Youth Radiance C+E (effect cream ni sgt powerful! muka glowing bila bangun esoknya)
❤️ FREE Membership (akan diregister under team kak wawa, BYG. Bukan senang tau nak jadi member BYG πŸ˜‹. Lepas ni nak beli anything pun guna member price je!)
❤️ FREE Consultation (of course, kak wawa akan guide sepenuhnya cara penggunaan 😎)
❤️ FREE Postage (if area Bandar Penawar, kak wawa sendiri akan turun deliver to your door 😘)
❤️ FREE Youth Bag (limited edition ni!)
❤️ Cashback (dapat bonus amount masuk to your acc bank on 14 April😎)
.
Berbaloi kan?! Sila order cepat! 😘 Jangan menyesal nanti kalau terlepas promo! 😜
www.wasap.my/60199966576

Set Penjagaan Kulit Youth ini akan dilancarkan pada bulan March 2018, bagi yang berminat boleh mula kumpul duit dari sekarang.

Set Youth skincare shaklee dilancarkan dengan dua set utama iaitu :

Untuk belian terus dari website kami, boleh terus klik di link dibawah.

1. Youth Starter Set
2. Youth Intensive Treatment and Repair Set



Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Hubungi kami untuk info/order:

Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia

1 comment:

Yun Sing said...

Waa, berkesan yaa..