Hadiah Dari Blogger Siti Yang Menaip Cantik Sangat!

Assalamualaikum wbt,

Sepatutnya semalam kak wawa update tentang dapat hadiah ni, sebab semalam baru kak wawa dapat hadiahnya. Hehe

Siapa yang belum kenal dengan Cik Siti Yang Menaip , seorang blogger yang suka sharing tentang pengalaman dan tips ketika travel. Banyak sudah negara yang cik Siti jelajahi, kalau uols nak baca kisah dan tips dari cik siti, boleh lawati blog beliau SITI YANG MENAIP.

Entry terbaru Cik Siti pergi ke Hokkaido Japan, bagus Siti suka travel. Boleh cari pengalaman dan belajar tentang kehidupan orang luar. kan? Kalau uols nak dapat hadiah juga, boleh laa follow cik siti..")

Nak tahu tak apa yang kak wawa dapat?  



4 comments:

Lady SHAH said...

Seronok dpt hadiah..btw tahniah sis wawa..

mamapp said...

Mmg best lah hadiah ni. Tahniah ye

Yun Sing said...

Tahniah! ^^

Siti Yang Menaip said...

yeay alhamdulillah hadiah da selamat sampai.. thank you kak sudi join GA kami ^^