Vivix Shaklee Boleh Membunuh? 

Assalamualaikum wbt,

Jangan terkejut, gimik sebenarnya. Hihi

Ya betul, Vivix boleh membunuh ketakutan suami kak wawa. Baca kisah dibawah ini ye.😊

Teringat kisah semalam,

Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials

Seleps drama ayam, sambung drama vivix pulak. Sejak cuti hari tu, suami kak wawa batuk kering.

Yang batuk slow tapi sentiasa. Semalam pula, katanya pening kepala. Time makan kak wawa dah bagi hint, nanti minum vivix ye. Slow je sebutnya, takut juga dia tolak mentah2. Biasa kak wawa campur dengan air.

Pelik, bila suami jawab. Emm, vivix? Dia diam je.

Ok, ada can nak bagi minum ni. Hihi

Lepas siap makan, masuk kereta terus kak wawa keluarkan botol vivix.😄

Suami kata kejap laa, kenyang lagi. 

Kak wawa tetap buka tudung botol vivix, suami nak gerakkan kereta kak wawa cakap nanti tumpah ni.

Terus tuang dalam sudu plastik putih. Dan sua kat suami.

Tahu tak suami kak wawa cakap apa? Sambil mengomel2. 😄

Sayang ni nak bunuh abang kerrr????

Hahaha. Lagi berdekah-dekah kak wawa ketawa.

Abang, ni untuk hilangkan pening tau, untuk hilangkan batuk, untuk kulit comel tau.

Ni bukan macam fear factor tu. Dia ambil hati katak, hati tikus, hati lembu & blend pastu suruh minum.
Abang nak minum yang tu?
Tak nak! Laju suami kak wawa jawab.

Ni buah anggur tau tak? Buah anggur! Tak pernah makan buah anggur ke? Hahaha😄😄

Terus dia diam dan minum sampai habis. Emm, macam gaya sedap je. Tapi ego leww teww nak bagitau. Kiki

Orang kata minum vivix direct macam ni boleh pahitkan mulut bila hisap rokok. Tak tau laa jadi ke tak ni. 

Sebab, semalam suami order air tea limau panas. Ada laa biji limau sekali. Boleh dia makan, gigit2 dan telan.

Kak wawa kata laa, tak pahit ke bang?

Tau dia jawab apa? 

Ehhh, inilah bagus semulajadi. Untuk kesihatan juga ni, darah tinggi, kencing manis.

Macam2 lagi die sebut. Hahahaha

Suami oh suami! 👊🏻👊🏻👊🏻

Harap2 dia tak baca laa ni.

2 comments:

Cik Ash said...

suami baca tu wawa mesti xbagitaw hahahahha... sama la suami ekin bab supplement memang xmau makan

MiYOKO SuKi said...

penah dgr jugak