Youth Skincare Official

Assalamualaikum wbt,


THE BEST SKINCARE EVER 


Dah lebih 2 weeks consistent dengan Youth dan apa yang Yana boleh katakan effect Youth nih memang best sangat sangat! 

 

Antara effect yang Yana sendiri alami:


✅ Jerawat susah nak tumbuh

✅ Parut degil makin pudar dan almost hilang

✅ Pori pori semakin kecil

✅ Blackheads and whiteheads berkurangan

✅ Kulit rasa makin anjal dan licin sangat sangat

✅ Kulit makin moist and glowing naturally

✅ Garis halus bawah mata makin kurang

✅ Tona kulit menjadi lebih sekata 


Tak sabar nak tunggu next skin test sebab nak tengok perbezaan before and after. Kulit kita nih kadang nampak jer macam sihat tau tapi kat dalam kita tak tahu banyak masalah sebenarnya 😑

.

“Yana, nak order Youth! Berapa harga 1 set tuu?” .


Sabaq naa.. InshaaAllah bulan March nanti officially release for sale, sekarang nih cuci mata tengok Yana share dulu atau cuba try google Youth Shaklee testimonial memang banyak dah feedback yang serius best tak masuk akal muda diaaa 😍


Youth telah melalui kajian beserta clinical test selama 8 tahun, semestinya Shaklee ingin menghasilakan produk premium yang terbaik.


YOUTH SKINCARE merupakan 100% semula jadi (natural) dan dijamin BEBAS daripada parabens, phtalates, hydroquinon dan mercury.


Rangkaian Produk dalam penjagaan Youth Skincare: 


🍀 Youth Luminous Gel Oil Cleanser

🍀 Youth Perfecting Skin Toner

🍀 Youth Activating Serum

🍀 Youth Age Defense Moisturizer

🍀 Youth Advance Renewal Night Cream

🍀 Youth Radiance C & E


YOUTH SKINCARE telah diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi. Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.


COMING SOON ON MARCH 2018, STAY TUNED 😘

Kredit : Lyana Hisham

SHARE

Puan Wawa

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...