Testimoni Air Water Pitcher Elak Anak Kena Neb

Assalamualaikum wbt,
 
Bagaimana testimoni Air Water Pitcher shaklee boleh elak anak kena Neb dengan izin Allah? Teruskan bacaan anda.
 
Water Pitcher Shaklee, Water Pitcher, testimoni water pitcher, pengedar vivix shaklee, pengedar vivix johor, pengedar shaklee johor, Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews
 
Ramai ibu-ibu diluar sana yang mengalami situasi anak-anak yang mempunyai masalah kesihatan seperti asma. Kita beranggapan bahawa, pengakit asma ini diserang melalui persekitaran yang berdebu, keletihan melampau dan sebagainya.
 
Tapi, tahukah anda pengambilan air minuman yang kurang bersih juga menjadi faktor utama kesihatan anak-anak terjejas.
 
Apa kata Kak Sofia mengenai perkara ini, selepas berubah dari air tapisan biasa kepada tapisan air Water Pitcher shaklee.
 
Kak Pia baru setahun guna water pitcher.
 
Sebelum guna Bella setiap bulan batuk. Kurang je batuk tu, datang semula. Paling teruk, kena neb sampai warded.
 
Mula2 blame it on persekitaran sekolah. Sebab sebelum sekolah takde masalah begini.
Doktor pakar pula agree. Kadang-kala boleh jadi sebab anak kita jumpa budak2 lain kat sekolah. Budak2 paling senang nak berjangkit.
 
Last year masa Kak Pia beli water pitcher tu tak terfikir pun beli pasal kesihatan. Selalu bagi alasan air kat rumah tu ok. Takde masalah dengan air. But bila shaklee nak naikkan harga produk cepat2 beli water filter sebelum naik harga.
 
Selepas beberapa bulan minum air dari water filter baru perasan Bella dah x batuk. Takde masalah kena neb selalu. Seingat Kak Pia selepas tu takde kena ambil neb pun.
 
Wawa, saya nak order macam mana? Boleh dear, detail wawa ada kat bawah ni ye.
 
Testimoni, Testimoni Vivix, Vivix shaklee, Pengedar Shaklee Johor, Pengedar Vivix Johor, Pengedar Vivix Shaklee, vivix shaklee reviews shaklee vivix side effects vivix shaklee harga 2016 vivix shaklee price vivix shaklee testimonials vivix shaklee cancer vivix shaklee ingredients shaklee vivix malaysia shaklee vivix side effects vivix shaklee cara makan vivix untuk sakit buah pinggang ubat buah pinggang paling mujarab makanan untuk pesakit buah pinggang cara mencegah sakit buah pinggang buah pinggang rosak penawar sakit pinggang daun sup cuci buah pinggang tanda sakit buah pinggang tahap 4 ubat sakit pinggang yang mujarab does shaklee vivix work vivix shaklee cara makan shaklee vivix cancer shaklee vivix ingredients shaklee vivix benefits shaklee vivix review shaklee vivix price shaklee vivix testimonials Images for shaklee vivix cancer shaklee cancer testimonials shaklee cancer treatment nutriferon and cancer nutriferon negative side effects shaklee nutriferon side effects does shaklee vivix work shaklee vivix side effects shaklee vivix testimonials
 
Hubungi kami untuk info/order:
 
Your Certified Shaklee Product Consultant:
Wan Rokiah Wan Ismail / Kakwawa (0199966576)
Direct Wassap:
COD Bandar Penawar / Desaru / Bayu Damai
Pengeposan ke seluruh Malaysia

1 comment: