Crunchy, Delicious & Healthy Kayliz Granola Oat

Assalamualaikum wbt,
 
Alhamdulillah, syukur setelah beberapa hari pos laju bercuti, akhirnya KAYLIZ OAT sampai juga ke tangan wawa.
 
 
Terus dengan rasa tak sabar, wawa buka dan bancuh. Bila tengok sweet potato dan oat yang color purple ni, lagi wawa tak sabar nak cuba. Wawa memang minat dan suka sangat dengan potato color purple atau wawa suka panggil dia ubi.

 
Istimewanya Kayliz Oat makanan kesihatan yang dihasilkan oleh syarikat Bumiputera di Negeri Sembilan. 
 
 
Ok, sebelum kita wawa share apa rasa Kayliz  Granola oat yang Crunchy, Delicious & Healthy ni wawa nak bagitau juga apa kandungan yang ada dalam Kayliz oat ni. Ada 4 bahan utama dalam Kayliz Oat ini.
 
4 Bahan Utama Kayliz Granola Oat
  1. Oat merupakan bijirin yang paling sihat di dunia.
  2. Sweet potato yang kaya dengan Vitamin A
  3. Chia Seed yang kaya dengan Omega 3 asid lemak.
  4. Honey as we know, banyak sangat manfaat untuk kesihatan. 

Keistimewaan Kayliz Oat
  • Tiada bahan pengawet / no preservative
  • Tiada perasa tambahan / no artifical flavour
  • Tiada gula tambahan / no added sugar
  • Tidak manis / less sugar


Tahukah anda?
Pengambilan Kayliz Granola 30 minit je 1 jam sebelum bersenam mampu meningkatkan prestasi anda.
  • Anda yang sentiasa sibuk, pelajar & atlet
  • Bagus untuk anda yang ingin kekal cergas sepanjang hari
  • Menyediakan kalori, lemak yang baik, protein berkualiti, tinggi serat & mineral & vitamin.

Selain mengenyangkan, kita boleh tambah tenaga juga tau. Bonus laa kan, makan satu dapat 2 manfaat. Ok, sekarang kita dah boleh makan.
 
Taaaraaaa, boleh makan dengan susu fresh juga tau. Ni wawa campur dengan susu pekat manis, just letak separuh sudu sahaja. Wawa nak bagi nampak air wawa tu putih dan bila campur 1 sachet Kayliz Granola oat ni, dia akan jadi color purple. So cantik dan delicious.
 
 
Macam mana rasa Kayliz Granola Oat?
 
Seriously sedap sangat, rasa lemak-lemak potato, tak manis sesuai untuk anda yang suka makanan less sugar, crunchy bila masuk dalam mulut, rasa kunyahan oats bersama bijirin lain. Boleh tengok gambar bawah ada kuaci hijau, yang wawa suka sangat makan ni haa.
 

Alhamdulillah, sedap seperti tagline Kayliz Granola (Crunchy, Delicious & Healthy)

Macam mana nak dapatkan Kayliz Granola Oat?
 
Boleh hubungi detail dibawah :
 
Contact No : 011-1090 6902 @ 019-6255 010
Address : Care Luz Resources
No. 1723, Lorong 40 Taman Villa Lavender Height,
70450, Seremban, Negeri Sembilan.



4 comments:

Nur Azian Jaafar said...

macam sedap je kn.. mcm nk try je...

mamapp said...

Wow sedapnya

shalimar yusof said...

pecah rekod..akhirnya ada oat sedapp

Adah Awie said...

Nampak sedapppppppppp.....mana nak beli...Tesco ke AEON ada ke